- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,907
a ostale marke traktora u toj klasi su očito tipski namjenjeni za pojedine poslove :icon_scratch:
zato si ga i kupio....think):
a ostale marke traktora u toj klasi su očito tipski namjenjeni za pojedine poslove :icon_scratch:
MOMCI MIR.
539 kao mali traktor na gospodarstvu zna se za koje poslove služi. Tko radi imalo ozbiljniju poljopriverdnu proizvodnju bez 70-80 ks traktora ne može, naravno, svako gospodarstvo treba i traktor poput malog 539.
539 s priključcima namjenjenim njemu kao takav može obaviti sve, od oranja do berbe ali zna se na kojim maksimalnim površinama.
Nema tu nikakve mudrije i suvišno je trošiti riječi i prepirati se oko toga. Svi smo mi započeli sa malim ferkom i svima su na m poznate njegove mogučnosti. Ima posla u kojem je jednostavno NEZAMJENJIV, a ima posla u koji nemože!
koliko konja, toliko i jutara mora obraditi :icon_lol:
Ja ne znam zasto se tu Željko kz naljutio pa pise usklicnike kad ja nisam ni vrijedao niti se ljutio. Ma znam ja da veliki i ozbiljni poljoprivrednik ne moze bez velikog traktora, ali priznajte da je fergo jedini traktor s kojim mozete raditi sve poslove. To tvrdim i pri tome ostajem a neka se ljuti tko god zeli. Pozz
rok upotrebe
389 dana rada
koliko konja, toliko i jutara mora obraditi :icon_lol:
Nažalost nemam slika kak smo to ja (ustvari ja baš i ne, možda mrvicu) i Zbalija i Puknuti delali kod našeg forumaša Mrkog uz pomoć komparatora.
Možda ima Puknuti, bum ga pital, pa stavim ako ima.
muhanicar-u slikano je samo ugradnje dodatne pumpe
i mjerenje sa komparatorom lufta K-T para
Pozdrav momci,
dakle imam imt 533 koji mi u zadnje vrijeme gubi snagu...Filter sam oprao, tj. stavio sam novi nedavno i čist je kao suza...Izbaciva užasno crn dim, ali ne miješa vodu i ulje, ne grije se, samo što gubi snagu....Dali trebam slati Bosch pumpu na reparaciju ili su dizne pa možda samo 2 klipa rade ili karike pa ne izgara dobro...nemam pojma...HELP?y):
Pozdrav momci,
dakle imam imt 533 koji mi u zadnje vrijeme gubi snagu...Filter sam oprao, tj. stavio sam novi nedavno i čist je kao suza...Izbaciva užasno crn dim, ali ne miješa vodu i ulje, ne grije se, samo što gubi snagu....Dali trebam slati Bosch pumpu na reparaciju ili su dizne pa možda samo 2 klipa rade ili karike pa ne izgara dobro...nemam pojma...HELP?y):
Ako je poceo odjednom da gubi snagu onda kreni prvo od lanca.Cest problem kod 533 gubljenja snage je spaner na lancu.
Kad se lanac omakne za jedan zub obično teško pali.
Znaci ne diram nis dok ne vrisne nesto?
Ma meni pali super palil sam ga na -9 i nakon 4 okretaja motora zapali bez problema.