Kutina mi je čak i bliže, al su mi Križevci još bliže
Sve ovisi koja bude cjena!
Ma imam gumu, imam sve samo je staklo puklo i raspalo se od udarca kamena.
Kaj je to triplex??? jel to zapravo plexiglas???
Ma imam gumu, imam sve samo je staklo puklo i raspalo se od udarca kamena.
Kaj je to triplex??? jel to zapravo plexiglas???
Triplex je dva stakla a između folija.
To su triplex, znači ljepljene dvije " obično" staklo, a ove druge kaj se rasprsnu su kaljeno staklo.Takve se koriste na sofersajbama radi sigurnosti ,ak se razbije ostane u komadu,al ove bocne se razbiju u tisuce komadica,al mislim da nisu kaljene nego je neka druga obrada u pitanju.
U biti ti je to isto, ali naprimer ako pukne nož na roto kosi, a pri nama zaštite imaju svi, kroz kaljeno ide ko metak, a na ovom troslojnom ipak malo folija zadrži.Pa dali je onda ovo troslojno sa folijom bolje od kaljenog stakla za traktore??
Ali ga moreš smetlarima uvaliti ili na polju ili šumi ostaviti, a kam s troslojnim?Ja dajem prednost troslojnom.. kad ga razbiješ, manje čišćenja.. :icon_mrgreen:
Ali ga moreš smetlarima uvaliti ili na polju ili šumi ostaviti, a kam s troslojnim?
To ovi mudraci ne odvoze
U biti ti je to isto, ali naprimer ako pukne nož na roto kosi, a pri nama zaštite imaju svi, kroz kaljeno ide ko metak, a na ovom troslojnom ipak malo folija zadrži.
Uostalom videl si u saobračajci kad nevezani čelenkom klope po šajbi?
Sutra ti mogu nabaviti broj telefona, a ti dotoga probaj malo proguglati za staklanu Bjelovar, ili pošalji pp Arnu. Sigurno bu rešil.Ovaj ko mi je napisal da ima takvoga tu negdi u križevcima nek se javi da čujem gde i dal ima originala ili se reže po mjeri?
Evo idu na pp brojevi telefonaSvaku pomoć prihvačam
Budemo ja i ujak otišli i do našeg lokalnog staklara da ga pitamo u vezi tog.