sweat):
strah me te polugeneralke, tj. pojma kojeg ljudi koriste za svašta, nekome je i veliki servis toliko osvježenje da bubne pojam polugeneralka. Također ista je promašena investicija, izuzev pojedinih slučajeva kada motor nije rastavljan zbog istrošenosi klipno-cilindarskog sklopa, pa su "usput" neki dijelovi promijenjeni, a i tada si na gubitku. Svaka defektacija nosi posljedice po pitanju eksploatacijskog vijeka.
za tu polugeneralku mi je rekao što je sve radio:lanac,lančanici i natezač lanca promjenjeni,stavljen alnaser od 539,boš pumpa promjenjena,a to je sve radio čovjek iz sela koji je među glavnim majstorima u radijusu od 15km,a motor nije otvaran,niti ulje puno curi,pola deca godišnje max.
za tu polugeneralku mi je rekao što je sve radio:lanac,lančanici i natezač lanca promjenjeni,stavljen alnaser od 539,boš pumpa promjenjena,a to je sve radio čovjek iz sela koji je među glavnim majstorima u radijusu od 15km,a motor nije otvaran,niti ulje puno curi,pola deca godišnje max.
pvp je promjenio jer je tvrdoglav i picajzla,a taj alnaser je stavio da lakše upali i nije se zeznuo jer mu sada bez grijanja upali na -10.
onda vjerovatno laže za taj alnaser.bez susjeda koji se odlično razumije u traktore ništa ne kupujem.trebao je i susjed ići samnom i kad sam kupovao mtk,ali nije mogao pa su mi podvalili smeće :icon_hang:
NE može se namontirati anlaser od 539 na njega! to je razlika nebo i zemlja!
A ako promjeni međuploču ?
Nisam siguran da međuploča od 539 paše na 533, a zamašnjaci im nisu jednaki pa to pada u vodu. 533 ima praktično 2 među ploče..
Onda 24 v ja imam na mtz pripasan anlaser od 533 i pali više od 10 god na 24 volta .