mislim da je ali mislim da je u lošem stanju, može se podesiti za ono šta trebaš
A evo pošto je kiša padala danas,a vidim da nema nikakvih savjeta, skinuo sa mu kotač da vidim gdje je problem sa tim uljem, kad ono curi na izlazu iz poluosovine gdje sam i mislio da će curiti, točno tamo di poluosovina prolazi kroz onaj ležaj, tamo gdje se namješta zazor .Pošto vidim da ne curi puno, ne isplati mi se skidati sad poluosovinu.
Eto ako u nekoga još bude taj problem sa curenjem ulja da se zna, a da mu je mehanička kočnica kao u mene.
Skines tocak.Zatim odvrnes 12 vijaka kljuc 19 i otkacis polugu kocnice.Izvuces polusovinu van.Nemozes nista zaje.....Vidjeces tad u trubi(cizmi) semering.Zamjenis ga i to je to.Vracas obrnutim redoslijedom.Mjera semeringa je ako se dobro sjecam 54x73,2x12,7
Aha, sad sam tek vidio i drugi dio poruke. Hvala
Aha, ma pitao sam jeli treba poluosovinu namazati ručno sa nekom masti, jer nisam bio siguran je li ide preko mosta podmazivanje, sve dok nisam vidio tvoju poruku u kojoj si to spomenuo da se koristi za getribu, pa sam pretpostavio da se koristi i za most. Znao sam da ide 30l transhidrola za getribu i hidrauliku
Izmjerim ti ja sutra, pa ti javim, samo ti one trebaju imati španer na sredini,da ih moreš pritegnjivati i otezivati kad koristiš ih za plugove,drljaču i itd., jer nekad treba biti otegnuto a nekad zategnuto
Oni lanci iznutra,koji nemaju spaner nego se spajaju kod kardana.
Pozdrav,zanima me ako mi neko moze izjeriti duzinu lanaca koji idu od onih nosaca oko kardana pa do donjih poluga sa unutarnje strane,radi se o 539.. oni ne dozvoljavaju da poluge lupaju po kotacu.
Pozdrav,zanima me ako mi neko moze izjeriti duzinu lanaca koji idu od onih nosaca oko kardana pa do donjih poluga sa unutarnje strane,radi se o 539.. oni ne dozvoljavaju da poluge lupaju po kotacu.
Onda bolje ugraditi dva krača na mjesto gde bi trebali iči lanci :icon_wink:Imaš u V.G. u trgovini na sajmištu za kupit original feder za povezati poluge hidraulike. Košta ti 25,00 kuna. Po meni najbolje riješenje. Lako se montira, skidati ga moraš jedino kad koristiš kardan i to ne kod svih strojeva. Npr. za špricu ga ne moraš skidati.