ŠANANA
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Sij 2008
- Poruka
- 12,734
Troslojno staklo ili Triplex ti je debljine 6mm..Pa dali je onda ovo troslojno sa folijom bolje od kaljenog stakla za traktore??
samo traktor je toliko,a s korpom i 2osovinkom bi bio 9-10 tkn,zemlje imam 5 jutara,a možda bi ponekom napravio nešto.
tip je imao i dvobrazni plug i tanjuraču s 20 diskova,oboje nekorišteno ali je to dao tipu koji je to prodao u staro željezo :icon_hang: .
pozdrav!
novi sam na forumu i kupujem traktor.možete li mi reći na čega trebam paziti kod imt-a 533.
našao sam kod jednog čovjeka u selu imt 533 jako očuvan,ima papire i spreman je za registraciju,
radena polugeneralka prije 3 god i od tada je radio cca 20 sati.na volanu nema skoro ništa lufta.
cijena samog traktora bi bila negdje oko 8-9 tkn i uz njega se može uzeti i mala 2osovinka,korpa i autoprikolica.ulje gotovo i ne curi.susjed ima dosta nastavaka za svoj 539 tako da oni nisu problem.možete li mi reći svoje mišljenje o tom traktoru?
ma čovjek je star i više i ne koristi taj traktor i želi ga se riješiti,upali ga na pola sata i malo ga provoza da ne zahrđa,a prodaje i štilovku 17-icu i mlin čekićar s krunjačem,ako netko bude zainteresiran,neka mi se javi na pp.i zaboravio sam reći da traktor ima 2900 i nešto sitno radnih sati.