ŠANANA
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Sij 2008
- Poruka
- 12,734
evo idu na pp brojevi telefona
zahvaljujem
evo idu na pp brojevi telefona
Troslojno staklo ili Triplex ti je debljine 6mm..Pa dali je onda ovo troslojno sa folijom bolje od kaljenog stakla za traktore??
samo traktor je toliko,a s korpom i 2osovinkom bi bio 9-10 tkn,zemlje imam 5 jutara,a možda bi ponekom napravio nešto.
tip je imao i dvobrazni plug i tanjuraču s 20 diskova,oboje nekorišteno ali je to dao tipu koji je to prodao u staro željezo :icon_hang: .
pozdrav!
novi sam na forumu i kupujem traktor.možete li mi reći na čega trebam paziti kod imt-a 533.
našao sam kod jednog čovjeka u selu imt 533 jako očuvan,ima papire i spreman je za registraciju,
radena polugeneralka prije 3 god i od tada je radio cca 20 sati.na volanu nema skoro ništa lufta.
cijena samog traktora bi bila negdje oko 8-9 tkn i uz njega se može uzeti i mala 2osovinka,korpa i autoprikolica.ulje gotovo i ne curi.susjed ima dosta nastavaka za svoj 539 tako da oni nisu problem.možete li mi reći svoje mišljenje o tom traktoru?
ma čovjek je star i više i ne koristi taj traktor i želi ga se riješiti,upali ga na pola sata i malo ga provoza da ne zahrđa,a prodaje i štilovku 17-icu i mlin čekićar s krunjačem,ako netko bude zainteresiran,neka mi se javi na pp.i zaboravio sam reći da traktor ima 2900 i nešto sitno radnih sati.