Tinko, Tinko, neznam el valja ili ne valja majstor kad mi jos ni jedan majstor nije slagal elektriku na traktorima, slazem ju ja po malo, al ja nisam majstor, ja sam ekonomist..
A da elektrika na Imt-ima valja, ne valja hiljadu posto i nikad nije valjala, jer se uvijek nesto xxxxxx..
Danas svjetli, sutra ne..
A najveci problem je ona razvodna"kutijica" iza sjedala, to moram pod hitno nesto drugo staviti umjesto onih pinova i te "kutijice"..
Najcešce je problem kaj danas imaš dijelove za bagatelu i svi kupuju to jeftino kaj niš ne valja. Imaš npr. kontakt bravu tursku za 30 kuna, ali tak i vredi... Ako kupiš onu skuplju ta bude i radila i ne budeš imal problema. Tako je i s ostalim.
Ako si dobro složiš struju ne bude se tak brzo( kak ti veliš) xxxxxxxx..
Ima tri cilindra, samo kaj je to MF, ali jako dobro zakamufliran u Imt 533.. :8):tino jesi ti siguran da tvoj traktor ima samo tri cilnidra
Ma cini mi se da me muci ona razvodna kutija iza sjedala, nakupi se zemlje i prasine i dok perem, ne mogu lijepo oprati i to onda zahrda i nema struje vise..
Kaj bi se moglo drugo umjesto toga staviti, nekakva razvodna ali da je na sarafe?
Ima tri cilindra, samo kaj je to MF, ali jako dobro zakamufliran u Imt 533.. :8):