imt33
Član
- Tu od
- 24 Ožu 2016
- Poruka
- 52
Normalno da postoji zaseban osigurac u kutiji osiguraca.Ne radi mi truba na IMT 539 de luxe. Jel ima tu kakav osigurač za zamjeniti, kako pronači kvar?
Normalno da postoji zaseban osigurac u kutiji osiguraca.Ne radi mi truba na IMT 539 de luxe. Jel ima tu kakav osigurač za zamjeniti, kako pronači kvar?
Čestitam na ispunjenju dječaćkog sna.Dobro vece zelim svima,nov sam u ovoj temi,nadam se mnostvu saveta i ugodnom druzenju.Nakon skoro godinu dana svakodnevnog pracenja oglasa i na desetine pregledanih krseva,napokon kupih imt 539.Nemam nesto puno zemlje ali jos od detinstva zelja mi je da uzmem fergusona
Prvo trebaš vidjeti dali curi i odakle curi nafta, možda na vruče šteka uložak dize pa na povratnu cjevčicu baca, a ona nije utaknuta na mjesto ili je lajtung povrata pukel.Ljudi trebam pomoc, naime danas kad sam tanjurao sa 533 nakon duzeg vremena (kad se vec ugrijao posteno) poceo je zvucat ko mali ursus te dimit tamo kod grane auspuha...pregledao sam i nisam mogao skuzit sta se dimi, vjerujem da od nekle nafta curi...
Cijelo vrijeme kao da hropti mu zvuk, ko da radi na 2 klipa, šta bi moglo pomoći?