Ja bi si ivane na tvom mjestu prvo promijenio ležajeve na dnu rukavaca i pikse,sve 4 krajnika i promijenio ulhe u kučištu volana.
Pa onda tako malo radio i ako stvarno nejde dobro onda raskapat kučište puža.
A krajnici oni bez mazalice ne vrijede pišljivoga boba.
Danas ide novo kućište i sve novo unutra. Kućište bi moglo i staro ostati, ali otišao mi jedan šaraf što drži poklopac s lijeve strane i dosta je šaraf razglodao rupu tako da se ne može novi navoj narezati. Dok se sastavi vidjet ću kakav je na volanu.Ja bi si ivane na tvom mjestu prvo promijenio ležajeve na dnu rukavaca i pikse,sve 4 krajnika i promijenio ulhe u kučištu volana.
Pa onda tako malo radio i ako stvarno nejde dobro onda raskapat kučište puža.
A krajnici oni bez mazalice ne vrijede pišljivoga boba.
Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk
Prvo moraš vidjeti koliko lufta ima i gdje na kojim dijelovima upravljačkog mehanizma,pa prema tome promijeniti istrošene dijelove.Koliko bi otprilike takav zahvat koštao, tj. kolko dijelovi a kolko ruke? Volan mi isto ima dosta lufta, pa su počeli prigovarati kod registracije.
@ gogo Ispusti antifriz, malo poperi i ostavi da se posuši pa šaraf pod silikoniraj i zašarafi ili izvadi šaraf pa ga podmotaj teflonom i nazad zašarafi.
To je na svim Rakovićinim motorima greška. Sve rupe su bušene skroz i zato su tak masni.