vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Kakve daske? Misliš da prekreće sa onim sakupljačem na remenje?
da.............via tapatalk
Kakve daske? Misliš da prekreće sa onim sakupljačem na remenje?
Kakav ti je to prekretač kada s njim radiš na leru?
Za sijeno su dobre, ali ja sijena imam slabo, sve lucerna. A 5-6kj skupiti sa Panonijom je nemoguće, a da ostane sav list. Sad smo riješili sve u par dana, dok sa Panonijom nam se to otegne.Ja sa svojom okrenem i sakupim godisnje i po 15-20 jutara, ovisi koliko otkosa kosim..
Dok okrecem idem napred nazad, znaci na jednoj strani pocnem na drugoj zavrsim, nikad u krug..
A pauka i balerinu sam prije mislio kupovat, ali sam odustao od toga jer ne planiram jos dugo drzati stoku..
Code ne diraj nista nego samo gas i sve bude ok ne ostavljaj da dugo radi na leru Muha je vec objasnjavo zasto na leru baci ulje na auspuh!!
Nebu zaribal, nemaš brige. Ionak na leru nikad ništ ne radiš.Ovako imam pitanje. Kolika je dozvoljena oscilacija pritiska ulja na IMT 539(M33) znaci kada radi hladan na leru ima pritisak oko 4-4.5 bara dok kada se već zagrije pritisak padne kao da ga ni nema(pretpostavka oko 0.3-0.4 bara) kada mu se gas doda na 1000 obrtaja pritisak je oko 2 bara. Motor je u banani skroz al radi ok za lake poslove pa me strah da sam ne zariba do kraja..
Ako tak strašno baca ulje na auspuh onda nemaš kaj misliti. Ili raditi do kraja ili ga rastaviti i vidjeti odakle papa ulje.Al , ode mi puno ulja na taj način...
Nemogu tako nastavit radit(iako radim).
Skidat glavu pa vidjet il šta ?
Sramota me tako vozit, dimi kao lokotiva nakon što baci ulje na auspuh.
Ovako imam pitanje. Kolika je dozvoljena oscilacija pritiska ulja na IMT 539(M33) znaci kada radi hladan na leru ima pritisak oko 4-4.5 bara dok kada se već zagrije pritisak padne kao da ga ni nema(pretpostavka oko 0.3-0.4 bara) kada mu se gas doda na 1000 obrtaja pritisak je oko 2 bara. Motor je u banani skroz al radi ok za lake poslove pa me strah da sam ne zariba do kraja..
Imam problem sa novom bravicom kontakta ....lampica svijetli i nakon vađenja ključa (stara je imala isti problem) ...ispitivačem sam utvorio da (na 30 poziciju dolazi sa akumulatora) na 15 i 54 poziciji ima struje i sa ključem i bez ..i sa tim lampica uvjek svijetli ...jeli ja nesto krivo radim ili ?Pozdrav ekipa.
Danas sam odlučio zamjenit bravicu (kontakt ) na imtu 539.Na staroj je kontakt svjetlio i nakon vađenja ključa.Kupljena nova medutim,zice su prekratke da bi izvukao je vani i prebacio stopice sa jedne na drugu.Popisao sam kako ide u krug zice.Stavio novu..Problem je sljedeći na 0 poziciji (kljuc je unutra)ne svjeli kontakt ,,,prebacim na 1 svjetlo mogu ga upalit svjetla uredno rade...Pokusavao sam neke kombinacije ,sumljao da nisam poceo slagat u krug kablove od iste stopice kao i na staroj...meduitm nisam ...Ima netko ideju ?