Pozdrav . Molim ak ima koja dobra duša da mi pomogne riješiti neke nedoumice . Naime ,potreban mi je manji traktor ,a kako sam se orijentirao isključivo na IMT ,prelistavam oglase... Problem mi je što trenutno financijski ,jednostavno nemrem dohvatiti neki pristojan 539 ,jer im cijena ,ak valjaju ,ne ide ispod 25 000. E sad, za puno manje se najde 533 ,ali mislim da je samo pitanje vremena kad će za 533 nestati dijelova ,jer se te mašine ne proizvode godinama . Za 539 ne bi trebalo biti problema ,jer ih još uvijek rade Indija ,Pakistan itd. Moje razmišljanje je da uzmem kakav 533 i odmah uzmem kompletan set za generalku ,koja bi jednog dana bila potrebna a možda tad ne bude dijelova . Znam da zvuči pomalo blentavo ,ali sto ljudi ,sto ćudi . Ali ne znam šta bi bilo kad bi kupio nekog kojem je već rađena generalka ,pitaj boga kad ,a gazda to prećuti . Odnosno ne znam da li se na 533 ,kod generalke razvrtava blok i ubacuju broj veće stubline ,klipovi karike ili se jednostavno vade stare stubline i ubacuju nove istih dimenzija ? Ak idu iste dimenzije ,onda ne bi bio problem da naletim na već rađen ,no ako ide veća dimenzija ,onda je to problem .Eto ,lijepo zahvaljujem svakom ko se javi sa par pametnih...