NEWHOLLAND
Iskusan lik
- Tu od
- 15 Srp 2010
- Poruka
- 5,812
Ono okruglo na pumpi?Membrana ne služi ničemu jer se u praksi pokazalo da se ništ ne događa ako se skine.
Neki dan sam skinio sa fiata, kapalo mi gorivo na njoj i nema razlike
Ono okruglo na pumpi?Membrana ne služi ničemu jer se u praksi pokazalo da se ništ ne događa ako se skine.
Tako je, trebalo bi mi za 533 jer je kvačilo jednostepeno. Zeza me par stvari pa sam mislio kroz zimu malo proučiti. Traktor je 74-to godište...i kaže jedan majstor da bi išao umjesto 533 motora direktno gore 539 motor jer je sve ostalo isto.Isti da, razlika je samo u motoru i ako motor od 533 na sebi nosi jednostepeno kvačilo u njemu.
Neznam jel kolegi treba ciljano za 533 ili....
Ne treba medju ploca vec se samo skine postojeca medju ploca i pasuje originalImaš ovdje svašta Download – Samostalna zanatska radnja Đorović
Jednostepeno kvačilo je klasika, tu nema kaj zezati. Jednostavnije nego dvostepeno.
Ide 539 motor, samo treba među ploča. A ako ideš na dvostepeno onda odmah u startu odustani od ideje
Radionički 533 za skinuti nisam vidio nikad .Ima samo za 540/542 radionički na ovom gore linku........
Upravo taj Marko mi je radio..View attachment 43856 i ovaj je iz Samobora
To kaj si penezić ti je gore nego da imaš "kronera". Sad bu - "pa ti sad imaš vremena"!!!!............Onda treba samo malo toplog vremena i puno živaca da se to napravi, idealni posel za jednog penzića.![]()