@Kupljenec pogedaj tu moć i silnu snagu 😄 😄 salje drug slika od ljetos
Ovdje upravo daju međugas pa se možda koja duša smiluje i objasni ti kak se to radi.Koja je metoda šaltanja s duplim kvačilom?
Ja sam kupio novu pa ne valja bacio 4000 kuna već.To je dugačka priča ali ...
Poslije AC pumpi i goriva, lajtunga, filtera ... došao se do dizni - odnio dizne i bile Ok
Zatim odnio PVP poštelali je (vele imala tvorničku grešku) ali od tada traktor "trokira - trese" od 600 do 900 okretaja poslije tih okretaja radi OK ima snage .. - veli majstor sve je po PS-u i točka.
Odnesem ponovo dizne i pumpu drugom majstorom, promijeni hidro glavu poštela dizne i opet trokira-trese od 600 do 900 okretaja - veli da je i prva glava bila OK ali da je jedna grana davala malo manje goriva pa promijenio glavu i što sada..
Budući da nitko nema jednu PVP viška odluka je bila da nabavim jednu polovnu i idemo dalje ...
Nemoj Rumunjku, čujem da su samo problemi s tim pumpama.Fala svima, znači trebam tražiti takvu sa tim varijatorom.
Dali da uzmem novu Rumunjsku / Masiva ili da tražim teku složenu sa novom hidro glavom i tim varijatorom 🙄
Eto o čemu ja pričam, 👌🍺🍻🙂ne postoji bolje od rakete, iskreno tu ima preko 17metri drva, ko to može vući osim rakete? 🙂Da znam, niko drugi. 😉👌🍺🍻🙂@Kupljenec pogedaj tu moć i silnu snagu 😄 😄 salje drug slika od ljetos View attachment 43810
Ima li tko kojeg bošistu za preporukuOdnesi tu svoju majstoru koji zna čemu služi špric frtajler i koji zna kak ga ispitati i popraviti
KonjščinaOd kud si, javi se na pp pa da vidimo jel ti mogu pomoči
Jel ovo tvoje pitanje upučeno meni?da li taj varijator može se staviti na 0? tako da uopče ne radi? tako da pumpa bude fiksna?
Ima jedan dečko u Samoboru. Meni je nedavno sređivao pumpu od ursusa. Dečko si daje truda i nisam čuo zamjerke za njega. Ima ga i na fejsu.Ima li tko kojeg bošistu za preporuku