"Crush shift" 🤭Ide, ide, samo treba znati ili naučiti.
Zato jer su duži i teži, bolje prednje osovine, jače hidraulike itd., a jednako široki ko i ovaj bogec.Zakaj misliš da bi veča brača iste snage bila bolji odabir?
kupi mazalicu i podmazuj. naguraj masti koliko možeš u volan.Imam ju (539) 2 tjedna tek i vozil se u njoj 5 min kad ju skinul sa vučne službe, odmah skužil teško upravljanje pak sam meštru odvezel da pregleda sve i posloži. Premenil mi je neke kugle kod volana i sad je kao ok, tak on kaže probati novo nebrem jer sam upravo operiral bruh pa moram i ja zaceliti da je zajašem. Trenutno je odjavljena pa sad čekam tam 4 mjesec da odem registrirati i prenos napraviti. Nisu mi hteli raditi na stanici samo prenos već se sve mora odraditi a po zimi mi se baš ne vozi. Do sada sam vozil torpeda 48 al mi postal prevelik za redove. A kad gledal koji da traktor kupim više sam navijal za štore 402, al eto nekak su me neki ljudi kaj se bolje razmeju odgovorili od toga pa eto me na raketi. Moram sam još sic srediti, mislim da budem kupil onaj univerzalni a ovaj njegov origigi pospremam sa novim dijelovima i čeka da se ovaj raspadne.
E sad je stvar da budem više love dal za novi 400l atomizer nego za traktor
Pazi sa sicem!Moram sam još sic srediti, mislim da budem kupil onaj univerzalni a ovaj njegov origigi pospremam sa novim dijelovima i čeka da se ovaj raspadne.
Pa mislio sam onaj neki standardni za imt kupit mislim da je oko 400kn na njuškalu. A pritom odmah pribaviti fijekove za orginal sic i složit ga s vremenom, ofarbat i tapacirat. To će mi trebati malo više vremena jer stari lakira a tetak tapacira pa bi to moglo potrajati. Kaže tetak da probam naći stari auto sic pa da iz njega izvučem spužvu pa to ond abude prava stvar.Pazi sa sicem!
Dobro ga pogledaj, moglo bi se dogoditi da ne možeš nogu progurati od sica i ručica !
Ovo mi ako možeš prevedi na jezik ovog foruma"Crush shift"
A s ovim se ne slažem, naročito ne oko bolje prednje osovine.Zato jer su duži i teži, bolje prednje osovine, jače hidraulike itd., a jednako široki ko i ovaj bogec.