Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Ovaj video dovoljno govori o toj getribiciJa kolko sam raketa delal pamtim tek koju da se mjenjač radil. To je tolko kvalitetno napravljeno da dobro podnosi teror.
A ne ovi kaj imaju puno brzina i zupčanike ko na vuri.
Kak god, dobro je šaltati s duplim kvačilom.
To je dugačka priča ali ...A zakaj svoju ne urediš?
Ovdje upravo daju međugas pa se možda koja duša smiluje i objasni ti kak se to radi.Koja je metoda šaltanja s duplim kvačilom?
Ja sam kupio novu pa ne valja bacio 4000 kuna već.To je dugačka priča ali ...
Poslije AC pumpi i goriva, lajtunga, filtera ... došao se do dizni - odnio dizne i bile Ok
Zatim odnio PVP poštelali je (vele imala tvorničku grešku) ali od tada traktor "trokira - trese" od 600 do 900 okretaja poslije tih okretaja radi OK ima snage .. - veli majstor sve je po PS-u i točka.
Odnesem ponovo dizne i pumpu drugom majstorom, promijeni hidro glavu poštela dizne i opet trokira-trese od 600 do 900 okretaja - veli da je i prva glava bila OK ali da je jedna grana davala malo manje goriva pa promijenio glavu i što sada..
Budući da nitko nema jednu PVP viška odluka je bila da nabavim jednu polovnu i idemo dalje ...
Nemoj Rumunjku, čujem da su samo problemi s tim pumpama.Fala svima, znači trebam tražiti takvu sa tim varijatorom.
Dali da uzmem novu Rumunjsku / Masiva ili da tražim teku složenu sa novom hidro glavom i tim varijatorom 🙄
Eto o čemu ja pričam, 👌🍺🍻🙂ne postoji bolje od rakete, iskreno tu ima preko 17metri drva, ko to može vući osim rakete? 🙂Da znam, niko drugi. 😉👌🍺🍻🙂@Kupljenec pogedaj tu moć i silnu snagu 😄 😄 salje drug slika od ljetos View attachment 43810
Ima li tko kojeg bošistu za preporukuOdnesi tu svoju majstoru koji zna čemu služi špric frtajler i koji zna kak ga ispitati i popraviti![]()