• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,721
Da li ima veze ako su žice malo masne i sl. ili moraju baš biti očišćene? To je u stvari lemljenje?

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Ja kupujem u Wurthu, imaš 3 debljine, ja koristim samo plave i crvene, da sa upaljačem zagriješ i ko da je zašvasano😉👍👌👌💪🍺❄️☃️⛄⛄⛄
Ja još prek nje stavim termo bulžir, i na kraju prek svega još jedan sa ljepilom.
Bome po tvome to onda more i požar preživiti 😂😂
A Wurth to je dućan neki njihov negdje ili se more i online naruciti da ne mlatim kilometre s autom bezveze?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma nee, ne delam stalno tak, ali sad u ove dane kišne i mokre ovak radim al voda sve probije i velikih problema imam sa prikolicama od kamiona.
Možeš naručiti mislim, ali ima i drugih proizvođača, nemoraju ovi bit.
Pogledaj malo termo stopice. 😉🙂

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Danas malo zapalil raketu nakon 2mj,znači upalila je ko da ju ugasil prije 5minut.
To je nekaj nevjerojatno kak pali raketa, i onda kad čujem kaj se sve govori o njoj to nemrem vjerovat, ali nek im bude, to samo ljubomorni mogu tak pričat jer im žal kaj ih oni nemaju🙂🍺🍻🤭
Evo i jedan video o paljenu.

Onda samo za prave ljubitelja rakete, kak šapuće na leru i grije se👍👍👍🙂👌💪

I jedan sinfonija video vožnje, za prave ljubitelje i poznavatelje sile i moći 😉
Ne postoji prepreka za raketu. 👌💪😉👌🍺🍻
Malo se otpeljal do trsja nekadašnjeg 👌🍺🍻

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Neeee to i pajser uvek vozim u slučaju da mi ostane u među brzini, još mi nije al ak ostane da imam sve kaj mi treba❄️⛄☃️💪😉🍻🍺🙂👍

Najnoviji postovi

Na vrh