• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,379
Brtva koju dobijes sa filterom je ok. Moras ju prije ugradnje nategnuti i onda ju tek stavis na mjesto i stegnes.
S obzirom da ja imam casicu na rezervoaru, ja sam ovo staklo izbacio i stavio direktno filter na onaj metalni dio dolje ispod stakla.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
755
Onda sam ovaj put krivo namontirao brtvu jer slini, a zadnji put nije. Ehh, nikad od nekih majstora. :p Ionako danas zadnji stari opleteni lajtung pukao, srećom doma u dvorištu tako da će opet novi filteri ić.

sugarray

Aktivni član
Tu od
27 Stu 2013
Poruka
418
IMG_20220328_091022.jpg
Dečki jel se može skroz maknuti taj kočioni ventil? Na njemu mi baca zrak pošteno. Vidim da su novi oko 650kn ili se ovaj da za male novce popraviti? Hvala!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,925
Može, samo nemoj spajati štangice šarafom, kak to večina napravi, več složi novu dugačku štangicu

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,925
Ona donja kratka ispod crijeva kaj se vidi na slici i ona koja se ne vidi ali se vidi na bocnu koji je na njoj čavel.
Te dvije treba ili spojiti, kaj ja ne preporučam ili napraviti novu.
I ventil izbaciti.

avialias

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2011
Poruka
564
Ekipa, koje gume na IMT 533 s FIAT 8035.02 (40KS) motorom ?

Mislim sam si 12.4 x 28 , al jel more proći tehnički kao takav.

Još nema knjižicu u HR za sada... (pitam za gume, pustimo sudi i vlasništvo sada)

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,517
Da sve se kuži, hvala ti! :ppozdrav:

Mislil sam prvotno da ima nekakav nosač na traktoru, al kolko vidim to je sam pločica spojena sa 2 štangice i kočionim ventilom.

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,762
Ima li negdje za kupiti odvojeno onu brtvu koja dođe u spojci zraka prva petoletka za priključak
prikolice?

Untitled.jpg

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,762
Na tehničkom rekli da mora biti takva spojka, jer je prilikom slučajnog odspajanja prikolice, sigurno i brzo samo odspoji i zrak.
Trebaju mi 2 ženske i 1 muška...

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,812
Ima za kupit, samo probaj prvo odsarafit. Ja do sad nisam nikad uspio. Vecinom sam mjenjao prastare pa su navoji zapekli.

Na vrh