dali misliš limiče ispod korpe ili kod poluosovine na onoj kao okruglom kučištu di se nalazi ležaj?Sa tim nije nikada bilo problema, ali nije isključeno. Traktor ima 8 000 sati, a zadnjih 3 000 baš nije štedit, za ovih prvih 5 000 sam bio malen pa se ne sećam.. Jednom mi je ujak jedan spomenuo da treba one listiće metalne što služe kao distanceri izbaciti ili tako nešto. Sad ne znam imal to ikakve veze.
Kosaru kad si kupio novu, trebao si podesiti.Ako imas duplo kvacilo, treba podesiti i prvi i drugi stupanj.Pitanje, zašto mi traktor trza kada se pušta lagano kvačilo, a najviše je izraženo kada je opterećen. To je tako već par godina, kvačilo je radjeno dva puta ali problem je ostajao isti.
U pitanju je pogrešno spojena instalacija i ja sam imao taj problem provjeri onaj spoj kablova ispod sicaImam problem sa strujom na IMT 539.
Kad je traktor ugašen:
Ako je upaljeno kratko svjetlo i žmigavac, kratko svjetlo pocne blicati, a kontrolna lampica isto blica. Isto je i sa dugim svjetlima.
Kad je traktor upaljen:
Kad se traktor upali kontrolna lampica se normalno ugasi, ali kad se uključe svjetla i žmigavac opet i svjetla i kontrolna lampica pocnu blicati.
U čemu bi mogao biti problem?
ulja ima,pumpa ispravna jedino ventiliNemaš ulja!
Neispravna pumpa,
neispravni kojekakvi ventili
Nije izgorila, na kraju je stara brava ispravna. Ali licne koje su virile iz žice su se spajale direkt na ostale kontakte, pa mi je na poziciji 0 svijetlilo pozicijsko svijetloKoliko sam shvatio tebi je brava izgorila
I u čemu je problem
aha okNije izgorila, na kraju je stara brava ispravna. Ali licne koje su virile iz žice su se spajale direkt na ostale kontakte, pa mi je na poziciji 0 svijetlilo pozicijsko svijetlo