Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 11,265
Tlak ulja za klizne ležajeve (bijela kovina) treba biti oko 3 bara!
5 bara gura bez brige na vruče, vidiš da je i vura skoro do 5 zelenaTlak ulja za klizne ležajeve (bijela kovina) treba biti oko 3 bara!
Sajle su danas veliki problem. Ili ne paše navoj ili ju ne možeš do kraja stegnuti pa ima božir lufta i ode sajla za čas.još me muči sajla okretaja
Ok, ali vidio sam ih puno s takvim pritiskom ulja( kad su hladni). Jedan je mislim '72 godište, još mu struja ide ,minus pol po žicama,a šasija na plusu. Bez generalne još danas, mada ne radi zadnjih par godina više od 100 sati rada, godišnje.Tlak ulja za klizne ležajeve (bijela kovina) treba biti oko 3 bara!
Ajoj, sol na ranuProbaj ju malo nasilovati gore, pinjon se nebu oštetil, prije bu matica na sajli pukla jer je tanka ko papir.
Radio sam u Rafineriji Sisak. Sve ove pumpe/kompresori/turbine, koji imaju prisilno podmazivanje (posebni sustavi samo za podmazivanje) morale su imati tlak ulja 3 bara na kliznim ležajevima.Prilično visok tlak ulja ali predpostavljam da je hladan bil.
Na vruče bu garant pal i od vožnje tih cca 3 kilometra mu nebu ništ, barem se bu kolko tolko ugrijal da vidiš jel pada.
5 bara gura bez brige na vruče, vidiš da je i vura skoro do 5 zelena
............
A tu sam znači pogriješio! Ja sam potrošio samo pola sata na nju i još pola sata na metalnui plastična matica je za 1 vuru zmontirana
Jasno, ali predpostavljam da su te pumpe, kompresori, turbine... bile pogonjene elektromotorima i nisu imale promjenjivi broj okretaja.Radio sam u Rafineriji Sisak. Sve ove pumpe/kompresori/turbine, koji imaju prisilno podmazivanje (posebni sustavi samo za podmazivanje) morale su imati tlak ulja 3 bara na kliznim ležajevima.![]()
Sajla je nekad (kad je Bog po ovom svetu hodil) imala na sebi jednu metalnu čahuru koja je prolazila kroz nosač filtera.... nije ni to bilo idealno rješenje ali s takvom, kak ti veliš konstrukcijskom greškom, sajle su radile po 20 i više godina.A tu sam znači pogriješio! Ja sam potrošio samo pola sata na nju i još pola sata na metalnu
To ću sad ostaviti po strani, bilo mi je bitno očitati okretaje, a to sam uspio i sa samo utaknutom sajlom. Al kad malo bolje razmislim o putanji kojom sajla ide, nema je smisla niti stavljati takvu. Nosač filtera zraka je preblizu mjesta gdje se šarafi i direktno je paralelan tome, pa sajla na niti 10 cm udaljenosti treba dvaput biti dobro prelomljena. To je i jedan od razloga što ju je teško zašarafiti jer je moram na tom kratkom i nepristupačnom dijelu svinuti pa je stalno napeta, a i struže bužir po nosaču. Kad sredim sve ostalo i bude više vremena, prilično sam siguran da ću skinuti nosač filtera zraka i kroz njegovu sredinu probušiti rupu za bužir tako da će u utor ići bez ikakvog svijanja i napetosti. Konstrukcijska greška :-(
Hm, samo ovi mjerači na traktorima imaju definiran raspon pritiska, nije definirano da mora biti baš jedan jedini. No i ako zanemarimo raspon i kažemo da mora biti točno 3, što bi trebao činiti? Nekakvo raskapanje motora radi 0.5-1 bar višeg pritiska (koji će se kod toplijeg motora možda smanjiti, nekako mi se ne čini kao opcija.Radio sam u Rafineriji Sisak. Sve ove pumpe/kompresori/turbine, koji imaju prisilno podmazivanje (posebni sustavi samo za podmazivanje) morale su imati tlak ulja 3 bara na kliznim ležajevima.![]()