Mnoge stvari sam kupio na otpadu, onak bez veze, samo da vidim iznutrice kako je složeno i kako radi..........
Kolege rado Vam pomažemo, teško nam je zaustaviti Vaša lutanja kod donošenja "defektaže". Jedan od Vas pita kako odšarafiti nutarnji nedostupni šaraf, drugi od Vas mu daje savjet na temelju iskustva s anlaserom na šelne itd. i postavi tu sliku.
Bolje ne ulaziti dublje u raskapanje svojeg traktora, jer si potencijalno radite više štete nego koristi.....
Točno to!Čitajući forum dosta puta se ponavlja teza o lošem utjecaju "jubito majstora".
Kao netko je učio mastiti ruke na tomosu remenjaku, apn-u, 15slc, fići, jugiću, golf 1 itd. a nisam baš imao koga za pitati za savjet i učio kako nešto rakopati crtajući redosljed na papir, mislim da niste u pravu. Puno bi mi pomoglo da sam mogao zguglati video upute kako to sve ide. Internet je dostupan svima i možeš naletiti na savjet iskusnih ljudi kao što ih ima ovaj forumu a možeš i probat posadit u vrt prazne pivske flaše i tražit poticaj 😜 sad tu treba prebrati žito od kukolja.
Možda me nisi shvatil.Čitajući forum dosta puta se ponavlja teza o lošem utjecaju "jubito majstora".
Kao netko je učio mastiti ruke na tomosu remenjaku, apn-u, 15slc, fići, jugiću, golf 1 itd. a nisam baš imao koga za pitati za savjet i učio kako nešto rakopati crtajući redosljed na papir, mislim da niste u pravu. Puno bi mi pomoglo da sam mogao zguglati video upute kako to sve ide. Internet je dostupan svima i možeš naletiti na savjet iskusnih ljudi kao što ih ima ovaj forumu a možeš i probat posadit u vrt prazne pivske flaše i tražit poticaj 😜 sad tu treba prebrati žito od kukolja.
Ma je! 🤭........
Ja ne velim da je utjecaj loš več da je jubito pun savjeta, a puno puta i loših.
Mnogi ljudi bez razmisljanja pogledaju prvi video na kojeg nalete i ne razmisljaju svojom glavom več se sljepo drže onog kaj su vidli i naprave si štetu.
.......
Strana 626 ovog foruma, imaš shemu i opis. Na automat na anlaseru.Jedno brzinski...sređuje struju na IMT 533...plus sa akumulatora ide na alnaser a odatle na kontakt bravu broj 30....sa kontakta na bravu za paljenje....gdje tačno ide sa brave za paljenje....jel ponovo na alnaser
Imam ja u pdf-u za 540,542,545 i 549. Za 540 i 539 bi trebalo biti skoro sve isto. Možda se jave serviseri oni znaju sigurno u čemu je razlika. Ja nisam serviser.Kod radionickog otvara samo prve četiri strane,upustvo imam... Ako ima ko na kompjuteru, molim da mi se javi, da mu šaljem mail da mi pošalje pdf. Hvala
Jesam sve su na 165 baraDa li si te tri nove dizne isprobao vani, prije nego si ih ugradio?