• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Aha..kako se vratiti doma..na svaki duzi put unutar juge sa šoferom je išo mehaničar
U bivšoj Čehoslovačkoj međunarodni transport nisu vozili klasični vozači, već je jedan morao biti po struci mehaničar drugi auto električar,znam jer su nam to rekli dvojica koji su ostali u kvaru i tražili su kanal te su se zadržali 3 dana a cijeli kvar sami riješili.

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Sad malo gruntam,delali smo kolegi generalku na masseyu 255 3 cilindra, od potrošnog materijala: 7 litri ivasola, 2,5 Dimera, 6 sprejeva čistača, i jedna diht masa Victor reinz( ajd ostalo je je nešto al nema dovoljno za još jedan motor), i oko 10 litri plave za miniwaš + 2 četke za bušilicu i 4-5 brusnih papira.
I eto te skoro na 100eura.
Ja na autopraoni platim litru kiseline 3 eura...razblažim sa vodom...skida svaku vrstu masnoće...čak i boja dobije po guzici.pa ovim idem samo ako ću farbati....ja sređuje fergu..evo nekih cijena...sjedalo 70 evra...blatobrani obadva 85 evra kolijevka kud ide centralni 85 evra..lamela 40 evra uljana pumpa 75 evra ..semerizi radilice 30 evra..auspuh 30 evra...

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
586
Zasto je onda naš tako glup narod prvom prilikom odjurio u njemacku po man ,mercedes itd...govorimo o privatnicima..
80-tih godina, 60-godišnjak u selu iščupao ručicu mjenjača na IMT560, i koliko je još takvih bilo....

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
M33 i DM33 motori bi morali pasat bez previše preinaka, konkretno oko prednjeg mosta bi MOŽDA moglo bit problema i ako se pojavi kakva sitnica oko indikatora i sličnih sitnica koje treba prepraviti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Bilo koji da iskopaš iskopaj sa njim i zamajac i međuploču jer na 533 bu sve to skupa kemija za postaviti bez tih dijelova.
I neznam jel imaš dvostepeno kvačilo, ako nemaš zaboravi sve navedene opcije. Opet paše motor ali nema smisla.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Sve se to da prebaciti, ali kak sam napisal.... bolje toga udati tak kak je, pa potražiti drugoga

DGimt

Aktivni član
Tu od
27 Ruj 2022
Poruka
236
Vidim na dosta fotki traktora da imaju sjajno lakirane auspuhe. Kakva "tehnologija" stoji iza tog? Mome koji ide dolje ispod traktora se odvojila izlazna cijev pa ću ga skidati i mislio sam ga ofarbati kad je već dolje. Imam crni visokotemperaturni mat sprej, farbao sam već auspuhe s njim, ali to poslije bude baš mat, nema ni trunke sjaja...

DGimt

Aktivni član
Tu od
27 Ruj 2022
Poruka
236
Čini se da je u tome stvar. Sad sam bacio oko na par oglasa i na tim nekim sjajnim piše emajl. Mogu ja to kako u kućnoj radinosti napraviti?

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Imao sam ja emajlirani od 539 na zetoru , ali samo 2 mjeseca i raspo se sam od sebe. To je tako tanko nije ni za sto. I kasnije pokrpim onaj originalni i vratim nazad.

Najnoviji postovi

Na vrh