vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Fap kljunas i indos=benificirani radni staž
U bivšoj Čehoslovačkoj međunarodni transport nisu vozili klasični vozači, već je jedan morao biti po struci mehaničar drugi auto električar,znam jer su nam to rekli dvojica koji su ostali u kvaru i tražili su kanal te su se zadržali 3 dana a cijeli kvar sami riješili.Aha..kako se vratiti doma..na svaki duzi put unutar juge sa šoferom je išo mehaničar
E cijenjeni moj forumaški kolega - nisam stekao niti jedne sekunde benificiranog staža.Fap kljunas i indos=benificirani radni staž
Ja na autopraoni platim litru kiseline 3 eura...razblažim sa vodom...skida svaku vrstu masnoće...čak i boja dobije po guzici.pa ovim idem samo ako ću farbati....ja sređuje fergu..evo nekih cijena...sjedalo 70 evra...blatobrani obadva 85 evra kolijevka kud ide centralni 85 evra..lamela 40 evra uljana pumpa 75 evra ..semerizi radilice 30 evra..auspuh 30 evra...Sad malo gruntam,delali smo kolegi generalku na masseyu 255 3 cilindra, od potrošnog materijala: 7 litri ivasola, 2,5 Dimera, 6 sprejeva čistača, i jedna diht masa Victor reinz( ajd ostalo je je nešto al nema dovoljno za još jedan motor), i oko 10 litri plave za miniwaš + 2 četke za bušilicu i 4-5 brusnih papira.
I eto te skoro na 100eura.
80-tih godina, 60-godišnjak u selu iščupao ručicu mjenjača na IMT560, i koliko je još takvih bilo....Zasto je onda naš tako glup narod prvom prilikom odjurio u njemacku po man ,mercedes itd...govorimo o privatnicima..