• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Možda bi mu bolje išlo da počne brodove (pardon, lađe) proizvoditi

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Do te tvoje ciljne zastavice oni su stigli oko 2015, nakon 60 let .
I danas je ostalo samo srčeko :love:

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Pitanje je bi li uopce mogli proizvodit dijelove za postojece IMT traktore. Remont. O tome je bila rijec. Za to je, za pocetak, 14 milijuna ojrica dosta. Otvorit novu tvornicu oni ne mogu. Ne radi znanja i nesposobnosti, nego nitko mu nece dat da patentira svoj proizvod. Cak se da napravit, ali ako nema patenta, nema licence, nema proizvoda.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
..a tu smo , tajnost .
Ja brijem da je taj indijski rover na mjesecu zapravo IMT , zato su oni kupili licencu da ne bi i srbija polaga pravo na to rovanje po mjesecu .

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,678
Težište mu je najjača strana. Ni jedan se tak ne propinje kak mali, čim ga pogledaš. To ne uspjeva ni jednome tak, tu je prvak.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,432
Svi govore tak a pol bu od njega kupovalo traktore i orginal dijelove.
Pitanje bude li jer sudeći kako je bilo prije, dok je bilo oriđinale dijelova, ljudi su uzimali jeftiniju alternativu jer se vodili mišljenjem nije on glavni na gospodarstvu, ne radi tak puno sati više, nedostatak novaca itd....
Ja konkretno na 567 imam indijski poklopac hidraulike i TAFEovu pumpu hidraulike jer drugog kvalitetnijeg nije bilo za uzeti, jedino turske proizvodnje i morem reći da sam skroz zadovoljan s obzirom da je hidraulika opterećena u 80% slučajeva gotovo na maksimum, makar sam bil skeptičan prema poklopcu i kaj sam ga moral malo dorađivati jer su ovi to zaboravili u svojoj garaži negdje u indijskoj "prašumi" kad su ga izlili....
Da je bilo originala za kupiti vjerojatno bi se za njega odlučil ak nije razlika duplo i više...
Par primjera kak se siroček znoji 😎
received_378594223708589.jpeg
IMG_20230810_143233.jpg
received_984004578938707_edit_289903696293367.jpg

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
Dolazi vrijeme za generalku na 533 pa me zanima je li se kupuju dijelovi odvojeno ili postoji set za 533?

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,432
Set postoji za dihtunge i sklopove(klipovi, klipnjače, cilindri i karike), a ovo ostalo ide odvojeno.

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
Evo danas imam specifičan problem. Kada ručicu od gasa stavim do kraja kazaljka je malo preko pola, osjeti se da nije gas do kraja, nema snage i zvuka u motoru. Međutim čim maknem cijev za zrak kazaljka ide do kraja i motor grmi kao da je nov. Ne znam u čemu bi tu bio problem? Na prvu sam mislio da je sajla od gasa olabavila ili se nešto tu događa, ali čim maknem cijev za zrak sve je normalno. Koliko vidim cijev za zrak je čista.

Najnoviji postovi

Na vrh