@vikendpoljo savrseno si objasnio. Recimo sad nasi poduzetnici uvoze ljude i, iskreno, meni je to dobro jer znaci da ja mogu malo birat. Nema vise toliko ovakvih stvari, da doslovno radis i spavas. A radit moras da bi jeo. Od socijalne pomoci je jako tesko jest, svaka cast svima. Jest se i moze, ali zaboravi na bilo sto drugo. Da se razumijemo, radit 12 sati, da, ali mora bit ludo dobra placa. U onoj ogromnoj krizi, 12 sati je bilo 6000 kuna i to ako. Negdje ni 5000. Pricam o sljakerskim poslovima. Badava skola, nisu svi za fakultet i mehanicara. Takoder sam vidio decka kak alternator, novi, u servisu, montira na auto sa udarnim na zrak. Puklo kuciste, alternator ne puni. Malo odvije da vise nije kratki spoj, dobro je, vozi. Sad ti meni reci kak da ja takvom dam da mi dira auto? Kak da mu dam repariranu turbinu? Tak i Kupljenec, on je majstor i svoj posao radi dobro, zato ga sef plati i sigurno zadovoljava jer inace bi dobio otkaz. Isto ja na svom poslu, skroz isto tak. Onaj moj primjer gore nikad nece naucit. Takve stvari se ne uce, to moras imat u glavi. Alternator novi kostaaaaaaa. Da ne govorim o sjenu, zastiti, a tek hranjenju zivine i dojenju... to je vec u sferi disanja. Ako radim posteno, ne zelim zlo nikome, nitko to nece zamjerit. I molim strucno osoblje da ne obrisu postove nego da ih premjeste. Hvala.