• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,155
Pozdrav

Imam IMT533 i ruke od hidraulike imaju puno lufta gore dolje.
Kugle na rukama se mogu zamijeniti / zavariti nove, to ima u dućanu.
Rupe na rukama gdje se povezuju sa vertikalnim podizačima se mogu proširiti pa staviti veće bolcne ili ubaciti pikse ili ima za nabaviti cijela ruka i vertikalni podizač?
Najviše lufta ima ispod sjedala gdje izlazi podizna osovina lijevo i desno.
Da li je tu dovoljno nabaviti neke pikse ili se pojede i osovina?
Što je od toga dobavljivo?
Ležište za toplink isto ima lufta - oni imbus šarafi u rupama su potrošeni... da li je dovoljno promijeniti njih ili se može nabaviti i onaj masivni komad u koji se uštekava toplink?

Pitam jer mi ruke idu gore dolje skoro 15 cm kad se sve zbroji pa mi plug ide po svome kako njemu volja.

Hvala

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,940
A ja imam problem na 539 di se kopca poluga na traktoru. Tu imam 2 pikse. Jednu sam nekak zgubil. Je moguce kupiti te pikse ili moram dati napraviti?

Najnoviji postovi

Na vrh