• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,970
Ne znam kak stanu...
Moja je imala 8,25-15, a sad 11,5/80-15,3 i blizu su poda kad se kipa.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,970
Imaš i manjih Tehnostrojki, od 3T. Mislim da takve kipaju samo prema natrag (ne sjećam se više), ali zato ista ima oko 800kg.

bozic.hrvoje

Aktivni član
Tu od
1 Lis 2013
Poruka
332
skidali budemo dizne u dali ih ispitati..mislimo da bude potrebno mijenjati uloske pa me zanima kojo su vam se pokazali pouzdani..vidim da se nudi bosch, imt finimpinati, imt gama diesel, imt motor-pal ( turske i indijske ne bih uzimao )

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,160
Masa za krpanje bloka nakon zime.
Sve je to na sličnoj bazi, Loctite je bila ok masa ali ni ona nije bila vječna, par zima i odlijepi se.

julij cezar

Član
Tu od
28 Tra 2024
Poruka
45
Prije svega, treba da je povrsina vrlo čista, bez boje, ulja, masti...treba razmastiti i zbrusiti i onda staviti tekuči metal.

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,465
Masa za krpanje bloka nakon zime.
Sve je to na sličnoj bazi, Loctite je bila ok masa ali ni ona nije bila vječna, par zima i odlijepi se.
Ne znam točno jel blok puknut ili o čemu se točno radi, ali mislim da je ovakvo lijepilo za čelike ili željezne ljevove sigurno najdugotrajnije.
75577b403935e3bdb1dba5b0ca6e87e1.jpeg

Najnoviji postovi

Na vrh