Ovo su mi najbolje price o traktorima starim 30 godina i 300 radih sati... Ljudi nemojte biti naivni...
Gle, nađe se, ja osobno znam za jedan 539 ex-yu proizvodnje koji nema prek 500rh, nikad u životu pluga ili nekaj slično nije videl. Dva-tri put na godinu potegne drva na relaciji od 3km i to mu je sav posel, doslovce šteta registracije. Vlasnik je radil u Panexu koji ih je prodaval u ono vreme kod nas pa ga je kupil tak, nek se nađe. Imali su povoljne uvjete za kupiti pa kud svi turci tud i mali Mujo. Više rh je natukel na cirkularu nego na cesti.
Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk
Ajde pitaj ti njega jel hoce on to prodati, baš me zanima kaj bude reko? Ili možda znaš odgovor...
Gajtan, ako velim da je imal originalnih 300 rs onda je imal, sad ima 1070 a 82. godiste je, i moj je 82. al ima 7500 originalnih rs jer je kupljen novi i mislim da moze bez generalne do 10000, al to nebu jos dugo napravil jer radi 200-250 rs godisnje, a mozda bude i manje radil ako vise ne bude stoke..
Svaka tebi cast kolega, ali te price slušamo, tako reci na dnevnoj bazi, o nekakvim traktorima starim 30 godina koji su kao novi i takve price... I uvijek ista prica, ja znam susjeda, ja znam covjeka, ja znam starog dedu... Svi znaju nekoga tko to ima... Ako traktor ima 300 sati za 30 godina ispada da je radil 10 sati godišnje. Sad ti meni reci koliko je to realno??? Ok jasno je da se negdje i nađe nešto takvo ali to se mjeri u promilima. I onaj tko tako nešto možda i ima sigurno to ne prodaje jer ak je "stajal" 30 let stajal bu još narednih 20...
Evo ja znam za 558 koji je ako se dobro sjecam negdje oko 80. godine proizvodnje i nema preko 1000 sati, samo tu je prica malo drugacija... Traktor stoji od 92. u garaži, i samo je jednom upaljen prije cca 5 godina, miševi i štakori mu pojeli instalaciju i sjedalo, gume se ispraznile od stajanja, ostalo je na izgled ok osim debele prašine... Samo taj covjek nece prodati taj traktor ni u ludilu.. U garažu ga je 92. sparkirao njegov sin, otišo na ratište i odmah poginuo, i ovaj ne da traktor maknuti s mjesta...
I to su nakakve price kojih cak i ima, ali oprosti, malo je previše ovih koji nisu ništa radili nego samo stajali u garažama, i još ih onda(po tim pricama) ljudi kupe za bagatelu...