• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
Nema kaj, pali ko raketa.
To kaj se malo zaletava je do regulatora u pumpi. Ja se s tim nebi zamaral, eventualno bi joj ulje zamjenil i gassss

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Nebi trebalo tako da se zaleće iako je hladan tu regulator na pumpi nije kako treba

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ulje ja dotočim ak misliš na onaj čep? Ali nebum sad kad je zima.
Laki da sam mu malo dao gasa više toga zaletavanja nebi bilo. Ja ti velim da je sve novo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
Da, na čep mislim, ko što rekoh, ja to nebi diral

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma to i ja velim, nek mi neko pokaže 539 koji tak pali.? Koji? Nema ga sigurno, bez grijanja i da tak zapali odma skoro, još da sam gasa dal to bi bila druga priča, neko ko grije pa vergla po par minuta i jedva zapali. Velim raketa je baš posebna, opće me strah kad grijač denem kak bu palila, to buju mini sekunde u pitanju onda.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
Je, a ona kanta za zaljevanje kaj si maknul na početku videa je garant bila puna vrele vode i predgrijavala makinu ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma to ja pričam cijelo vrijeme, ali eto niko me ne shvaća ozbiljno, svi misle da je to kramp, al samo pravi ljubitelji i poznavetelji traktora znaju kaje raketa.
Opet ja pušim na balkonu i čujem po cesti sinfoniju.

Stvarno više namjenski stroj bez granice, evo sused vozi prozore nit ne osjeti da vozi, ko da je prazni. A ima fajn terena na prikolici.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kupljenec jučer umireš danas već šajbaš po šumi na traktoru. Mora da ti popodnevni bolovi dođu od drndanja u krletki 🤣
Prijatelj neznam kaj da ti velim, ujutro mi kolko tolko dobro, a sad katastrofa, evo htel bi si prikolicu iti delat a nemrem, jednostavno me sve zašteka.
Slažem se i mislim da bi svako gospodarstvo koje nema IMT trebalo ostati bez poticaja, mislim nema smisla ako sile nebeske nema u dvorištu...
Slažem se, gle kad imaš raketu siguran si da buš sve napravil, sve stignul. Kaj meni znači da si kupim traktor za 200,300 hiljada eura kad snjim pol poslova nebi mogel obavljat kaj sa ovim delam? Tak da mi niš to ne predstavlja. Jer raketa je više namjensko navalno vozilo za sve poslove kaj postoje, i opet potrošnja je nikakva. Ja još imam 10 litei nafte od lani u raketi, znači ni 2 tanka godišnje ne skurim, koji to traktor može? Trenutno ga još nema.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,812
IMG_20210120_133120_4.jpg
Cilindri na oko ne izgledaju tako lose kao glava. Ventili i vođice su kaput. Jel bi šljakalo da uredim samo glavu, dizne i pumpu?
Di dijelove trazit? Do sad sam uzimao u traktor centru ali na deklaraciji je pisalo uvijek traktoru univerzal.

Najnoviji postovi

Na vrh