• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Vlado2112

Član
Tu od
18 Lis 2019
Poruka
77
@roki poslikao sam da vidis mjesto na kojemu je indikator znaci izmedu 1.i 2. dizne gledajuci od strane akumulatora, saraf ima cetvrtasti prihvat i dosta je nepristupacan.

Prilozi

• C9D88667-ED65-4349-9463-DF8FC819F063.jpeg
    C9D88667-ED65-4349-9463-DF8FC819F063.jpeg
    50.9 KB · Pregleda: 32

Vlado2112

Član
Tu od
18 Lis 2019
Poruka
77
Vi koji ste mijenjali kućište volana, zanima me šta se sve skida da bi se to promijenilo?
Znači zanima me što smeta, npr. komandna ploča i sl. i koliko vrmenena cca treba jer bih isto trebao to mijenjati uskoro.

roki

Novi član
Tu od
4 Velj 2020
Poruka
28
ja sam skidao kučište volana na 533 jer sam u njemu sve metnuo novo moraš skinuti ploču sinstrumentima i onda se sve samo pokazuje puno posla ali kad složiš ond a ti nije žao meni je trebalo jedno 5 sati

roki

Novi član
Tu od
4 Velj 2020
Poruka
28
njegovo ali sve ostalo je stavito novo kupio kod jozića nije bilo skupo isplati se

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,835
To je to onda..nema nikakvog mjeraca ili sta bi upucivalo kolko mora biti.
Thnx muhac :)

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
755
IMT 533. Zezala hidraulika, rijeseno sa novim semerinzima. Špera ne radi. Odozgora i bočno gledano, sve cijelo. Svi zubčanici, nema špene niti metalnih komadića (tj sve u normalnim količinama). Kad se stisnula papučica, znalo se čut tupo lupanje iz smjera desnog kotača. Slike poslije posla. Gdje gledat?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,900
Kak nema?
Pa kad ulje iscuri radi lošeg semeringa, hidraulika više ne radi ;) 🤣

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
755
Ma ja sam kriv, ne izrazavam se tocno. U getribi ulje zovemo hidraulično ulje. Curilo je ulje pa smo rekli zeza hidraulika. Sklop hidraulike i pumpa rade. Nego problem špere, nešto se poslikalo koliko se moglo, kolega ide u noćnu, ja sam sad došao iz popodnevne pa ako bi netko imao volje pomoć dvama balavcima od 20 let bio bih iznimno zahvalan. Gubit sate u "lutanju" nema smisla.

Najnoviji postovi

Na vrh