stjepan168
Aktivni član
- Tu od
- 6 Ožu 2013
- Poruka
- 985
Koji auto npr
A 2 trebamBitno ti je da ima tri stopice.
Ne treba imati 3 pina jer nema kontrolne lampice, a i da ima da se spojiti s dva pinskim automatom da lampica svijetliBitno ti je da ima tri stopice.
To u crvenom je koliko bara tlaka na manometru?Još jedno pitanje, nakon cca 1rali malčanja, pritisak ulja na 1800ok/min je 2.5,,,ako vratim na ler padne u crveno,,, vode se polemike oko toga pa da čujem,,,
Kak nema? Kaj nema na šalteru?Ne treba imati 3 pina jer nema kontrolne lampice, a i da ima da se spojiti s dva pinskim automatom da lampica svijetli![]()
A ima da, ali ako se ne varam taj je u seriju spojen s žicama i radi bez obzira na treci pin na utomatu.Kak nema? Kaj nema na šalteru?
0 ili 0.5?Haa, oko 0,,,0.5 bara
Ako je "aluminijski",taj radi na principu bimetala,treći kontakt mu je kontrolna lampica. Ako stavlja onaj "kockasti" s tri kontakta koji je elektronski onda jedan kontakt je napajanje plus, drugi minus a treći prema prekidaču. Ako sam u krivu nek netko ispravi. Kolega Plus, sigurno zna pošto je te struke.Ne treba imati 3 pina jer nema kontrolne lampice, a i da ima da se spojiti s dva pinskim automatom da lampica svijetli![]()
Elektronski postoje s tri,četiri i mislim šest izvoda (IMT 549) zbog izvedenog prekidača sva četiri žmigavca.Jeste, mislim da tih elektronskih ni nema sa manje od 3 pina baš radi mase
Bilo je onih s nosačem s dva pina ali mislim dabtoga više ni nema nigde za nabaviti.