Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Kak nema? Kaj nema na šalteru?Ne treba imati 3 pina jer nema kontrolne lampice, a i da ima da se spojiti s dva pinskim automatom da lampica svijetli
Kak nema? Kaj nema na šalteru?Ne treba imati 3 pina jer nema kontrolne lampice, a i da ima da se spojiti s dva pinskim automatom da lampica svijetli
A ima da, ali ako se ne varam taj je u seriju spojen s žicama i radi bez obzira na treci pin na utomatu.Kak nema? Kaj nema na šalteru?
0 ili 0.5?Haa, oko 0,,,0.5 bara
Ako je "aluminijski",taj radi na principu bimetala,treći kontakt mu je kontrolna lampica. Ako stavlja onaj "kockasti" s tri kontakta koji je elektronski onda jedan kontakt je napajanje plus, drugi minus a treći prema prekidaču. Ako sam u krivu nek netko ispravi. Kolega Plus, sigurno zna pošto je te struke.Ne treba imati 3 pina jer nema kontrolne lampice, a i da ima da se spojiti s dva pinskim automatom da lampica svijetli
Elektronski postoje s tri,četiri i mislim šest izvoda (IMT 549) zbog izvedenog prekidača sva četiri žmigavca.Jeste, mislim da tih elektronskih ni nema sa manje od 3 pina baš radi mase
Bilo je onih s nosačem s dva pina ali mislim dabtoga više ni nema nigde za nabaviti.
Bliže 0,jel se do da kak povećati?
Najjednostavnije bu da povečaš na način da dodaš gas kad radi na leru.Da 539 je
Bitno je da je za žmigavce, znači najbolje će te razumjeti ako tražiš automat za žmigavce.Znači svejedno što tražim automat ili relej, samo da je elektronskom,,