Sa pumpom na struju nemaš problema odzrečiti sistem, a to na roto pumpi ko ne zna može biti problem.Ide kaj bolje raketa sa ac pumpom na struju?
Lp KR003, interesira me ugradnja el.pumpe goriva na moj imt549. Da li mi možeš reći naziv svoje el.pumpe, gdje si je kupio i koliko je snage W potrebno da bi ona radila......hvala ti.Sa pumpom na struju nemaš problema odzrečiti sistem, a to na roto pumpi ko ne zna može biti problem.
Uključiš kontakt / pumpu / i otpustiš slijedeći šuplji vijak na lajtungu i to je to, okreneš ključ i radi.
Evo kak sam ja to izvel i za sada zadovoljan cijena 200 kn + nepovratni ventil + mali filter goriva. View attachment 39531 View attachment 39532 a evo i moje rakete
View attachment 39533
Zahvaljujem svima 🙏, izgleda da sam riješio stvar a nije do goriva, ni lajtunga, ni AC pumpe, ni dizni, ni bosh pumpe ..
Danas odradio projekrt, zatim malčirao 45 minuta i za sada radi ko bog 🤣
Sutra malčiram još sat - dva i ako radi onda službeno objavljujem pobjedu 💪
Sutra ak sve prođe dobro javim kak sam rešil problem
Poslikao sam instaliranu pumpu na IMT539 i stavio ju na forum prije cca mjesec dana. Pumpa je Silux, mislim da je od Alfe 33, beznin. Bitan ti je pritisak koji daje. Ne smije biti prevelik. Ova ima pritisak oko 0,5 bara. Ukucaj na pretraživaču silux pumpe goriva. Imaš ih na izbor koliko voliš, odabereš koja ti paše, naručiš i za 2-3 dana ti je na kućnoj adresi. Sretno.Lp KR003, interesira me ugradnja el.pumpe goriva na moj imt549. Da li mi možeš reći naziv svoje el.pumpe, gdje si je kupio i koliko je snage W potrebno da bi ona radila......hvala ti.
Hvala tiPoslikao sam instaliranu pumpu na IMT539 i stavio ju na forum prije cca mjesec dana. Pumpa je Silux, mislim da je od Alfe 33, beznin. Bitan ti je pritisak koji daje. Ne smije biti prevelik. Ova ima pritisak oko 0,5 bara. Ukucaj na pretraživaču silux pumpe goriva. Imaš ih na izbor koliko voliš, odabereš koja ti paše, naručiš i za 2-3 dana ti je na kućnoj adresi. Sretno.
Ja sam kupio univerzalnu jer drugu niskotlačnu nisam uspio na brzinu naći kod nasLp KR003, interesira me ugradnja el.pumpe goriva na moj imt549. Da li mi možeš reći naziv svoje el.pumpe, gdje si je kupio i koliko je snage W potrebno da bi ona radila......hvala ti.
Hvala tiJa sam kupio univerzalnu jer drugu niskotlačnu nisam uspio na brzinu naći kod nas
Mislim da su podaci oko
PROTOK:68-80L/H
PRITISAK:0,2-0,4BAR
NAPON:12V
STRUJA:1,2A
Pogledaj si na webu bitno je da je niskotlačna
možda je jedan za dijeloveNeko je kupil dva komada, znaju ljudi kaj valja.
View attachment 39838