• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,786
Kako :unsure:

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Ova medju ploca oznacena na slici dolazi komplet sa motorom, ja sam kupio nov motor i namontirao ga na 539 samo sam skinuo onu tanku medju plocu i sve pasuje

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,786
Među ploča ima svoj kataloški broj jer su različite za različite traktore.
Nekad je bilo "novih" motora i kod nas. Jel su dolazili s njom ili ne ne sječam se.

Ja sam napisal zato da kolega ima na pameti da ako se odluči na motor od 539 vodi brigu da mu i međuploča treba

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
501
Ima samo za 540/542 radionički na ovom gore linku........
Radionički 533 za skinuti nisam vidio nikad .

Samo na oglasnicima prodaja ,nemam baš pobjerenja u to.
Nelak mi se čini da Savo ima jednu kopiju papirnatu ,jednom je stavljao nešto u vezi rasvoda na 533.Možda griješim, davno je bilo

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,786
Sječam se i ja da je @savoris napisal nekad da ima ali izgleda da nije uspel ženu nagovoriti da skenira 🤭

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,718
Složeno postolje za 12-polnu kutiju za ubodne osigurače. Odabrano i mjesto gdje se bude namontiralo u kabini. Nedostaju još stopice sa termobužirom, naručene su i u dolasku. Onda treba samo malo toplog vremena i puno živaca da se to napravi, idealni posel za jednog penzića. o_O

Prilozi

• osigurači.jpg
    osigurači.jpg
    48.6 KB · Pregleda: 44

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Radi sasvim dobro. Barem po meni. Ona zetorova curi na sve strane. Ovu moram još malo zakrenuti na bloku da bolje pali.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Meni od universala radio Dizel servis zlatar iz Ludbrega, a od IHC taj Marko, al sam ju još jednom dao kod Klekara u Nedelišće...

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Taj Marko je išao kupiti dvije polovne pumpe u Sloveniju da bi složio moju i još jednu jer za njih nema novih dijelova. Regulator bio totalno razj.... Znači dečko si daje truda. Koliko znam rijetko koji bošista se oče zaj... sa regulatorom.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Meni od universala radio Dizel servis zlatar iz Ludbrega, a od IHC taj Marko, al sam ju još jednom dao kod Klekara u Nedelišće...
Kak si prošao kod Zlatar-a? Nisam točno shvatio, a on mi je najbliže.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Došao je k meni zmontirati, al nije bilo ok. Pa je za par dana došao ponovno i rastavljal je na licu mjesta pa je iz druge složil 👍
Meni se bolje Klekar dopao 💪

Najnoviji postovi

Na vrh