Trebal si prespavati u nekom prenočištu. Danas je ionak nedelja a ko zna kad buš opet imal vremena za tak daleki putali kak sam došao odma se okrenuo jer sam prekasno krenuo od kuće
Trebal si prespavati u nekom prenočištu. Danas je ionak nedelja a ko zna kad buš opet imal vremena za tak daleki putali kak sam došao odma se okrenuo jer sam prekasno krenuo od kuće
Radi takvih koji su saznali za klapnu gasa i vijke na njoj inžinjeri su zaštitili motor putem ova dva vijka na pumpiMoj je 533 i njemu otvoris zrak pa ide koliko si otvorio.
Molim pomoć da složim stop svjetla. Sve ostalo radi osim stop svjetla. Iza mi je onaj stari tip konektora 8 polni. Meni sad nije jasno koja žica kuda. Imam žice iz žarulja i dvije žice od onog prekidača koji zatvara strujni krug kad se stisne kočnica. Jel mi itko može objasniti kako to pokopčati? Skužio sam da desno stop svjetlo radi i našao sam žicu a lijevu žicu te boje koja je prikopčana na žarulju jednostavno je nema, do tog konektora.
Zvao sam autoelektričare ali svi kažu da dovezem traktor, nitko neće doći do mene, a traktor mi odjavljen :-( a ne risikira mi se sa kaznama. Samo da prođem tehnički pa da odvezem da mi se odradi struja kako treba.
28 km po drva. 7 kubika na TehnostrojkuDečki kolko ste najdalje išli sa svojim raketama? 🙂