Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,951
Pratil sam, ali profa je malo nerazumljiv!
Naravno da nisam. Komentiral sam generaliziranje. Kao “siromašni” su dobri i pošteni a oni koji imaj nekaj su lakomi i zli…Kolega Tommy ,ak si mene svrstal u taj svoj opis,grdo si se zaj. Meni ruke nisu nigdar za posel smetale. Dapaće, moraš dost poživeti da ih dostigneš. Ne želim ti svoje djetinstvo i život, al da si probal kak je s 9 god.biti i dijete bez oca i radnik i gazda, znal bi kak se kuje sreća. Preširoko je to sve otišlo. Oprostite kolege kaj sam imal uopće obraza pitati
iz videa u prilogu se vidi da prilikom odvajanja razmak između lamele i zvijezde je oko 1,4 mm a s druge strane između lamele i diska kako se naziva u katalogu je malo ,oko 0,1mm , zašto tolika razlika i dali mogu na onim šarafima m8 smanjit razmak sa sadašnjih 1 mm da bih dobio veći razmak prema disku koji je sad 0,1 mm što je nedovoljno za potpuno odvajanje kardanske lamele ?Kolko ja znam, ne.
Gospon Marek to bi po meni najbolje pasalo od zetora onisu imali takove donje vuče i jako kvalitetne,e sad negdje stoji i ne koristi se sam o treba znat gdi.Probat malo po oglasnicima pogledatVidim da je forum pun razno raznih meštri pa me zanima dal se kome po gruntu mota nekaj ovakvog. Priznam i svaku izradu pro bono😃 View attachment 46540
Kaj zetorova takva kuka ima isti razmak rupa kak je i na IMTovoj ploči za montiranje donje kuke?Gospon Marek to bi po meni najbolje pasalo od zetora onisu imali takove donje vuče i jako kvalitetne,e sad negdje stoji i ne koristi se sam o treba znat gdi.Probat malo po oglasnicima pogledat
Kad je bilo na vijcima 1,4mm , kod stisnute pedale do kraja nije se kardan mogao okretati , sad kad sam na vijcima stavil 1mm razmak sad kod stisnute pedale jako teško se može okretati kardan , sa rohr zangama.Uključiš kardan stisneš kvačilo kardan se MORA vrtjeti rukom ako je sve uredu. Isto tako kad stisneš kvačilo i ploče se razdvoje lamela se može pomakivati po spojničkoj tolko kolko su se ploče razdvojile.