Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,539
Lijepo rečeno. Deda Marek, neka Vas zdravlje služi, a sve ostalo bude došlo na svoje. Samo pozitivno.Kolega Kupljenec, ja sam uvijek bil optimista i vjerujem da još uvijek ima ljudi sa srcem. Nikad nisam pital ko si i čiji si ak sam mogel pomoći. I nisam oćekival da mi to neko vrati. Isto tak pomagali su i meni ljudi kojima ja nisam ništ u životu dal. Vjerujem da tu na forumu ima dečki koji su sate i sate dali da nekom pomognu. Istina, ne poznajem ih osobno ,ali garantiram da bum ih od 10 pogodil 9. Cijeli život sam delal s ljudima i dosta su mi nečije dvije rečenice da mi da svoj opis. Nebi nikog imenoval, sami se oni tu prepoznaju. Ako neko smatra da sam bezobrazan kaj sam zamolil za pomoć nek mi oprosti. Ovo je bilo namijenjeno onima koji razumiju kaj znači živjeti 2i pol godine oko doktora.
Hvala ti,ali ti si mi već pomogelJa te razmem😉no nažalost kak sam rekel nismo svi isti. Ja stvarno kad morem pomoći pomognem, kak sam rekel, ak ti se bu dopala kuka i tebi napravim ak ti nie hitno🙂🤭
Nemreš generalizirati stvari i to uopće nije tak. Najbolji su mi oni koji nemaju ništ ili ima “dve kravice i par pajceki” i kuka kak je teško a pol dana žmiće pivu pred dućanom. Kad mu veliš da ide nekaj pomoći, naravno ne zabadava, onda ti se samo nasmije. A kad treba nekaj, kad zagusti onda dojde prosit. I veli lako tebi, ti imaš. Ili veli “kaj ti to treba”. A to kaj ja idem s posla na posel ne gleda… Odnosno sprda se s toga. I sad bi takve trebalo žaliti? Svatko je kovač svoje sreće. Naravno izuzetak je kad te bolest ulovi, to su druge stvari. Sam sam videl kak je to i niko mi nije pomogel kad sam najviše trebal. Onda te svi zaobilaze u širokom luku. I sad bi trebalo žaliti one kojima za posel ruke smetaju…Priajtelj taj koji ju ima i da mu smeta nebi ti ju dal, valjda si skužil tu kak to ide? Svi gledaju kolko bu ko zaslužil, kolko je vura rada, kak koga oguliti, kak ga deti kome. Ja sam ti već rekel to, nama kaj imamo takve traktore niko nebu pomogel ak si nebumo sami, pomogel ti bu najprije onaj kaj ima dve kravice i par pajceki, onaj kaj ima farmu ti nebu dal ni litru mleka zabadav. Svi su oni lačni love i nikad im nije dost, ja koji imam 6 kokoši ti bum pomogel kak got morem, ja i slični meni. Ja pomognem i onome kaj ima i kaj nema, mada mi se to već odbilo u glavu ali takav jesam. Danas ti je to tak, svako gleda svoj interes. Ja nisam takav. Da trebaš sutra traktor ja ti ga posudim, doma na dvorišće ti ga dopeljam sa labudicom, a misliš da ti bu ga posudil onaj kaj ih ima više komada i kakti bolji i jači? Rekel ti bu vura ti je tolko, a niko se ne pita kak ljudi žive.
Gledaju da ti zadnju lipu iz žepa zemeju