Primijetio sam to na videu ali ja na tom mjestu imam ovakav nosač AC pumpe i na njemu je AC pumpa , tak da sam zbunjen. Jel moguće da se na taj motor ne može spojiti sat rada?Ako pogledaš ovaj video:
View attachment 46445vidiš priključak za sajlu:IMT 539 i 533
Na 533 sam stavio s44 motor i krenem slagat traktormetar. Naravno od 533 ne paše pa sam kupio novi za 577. Kupio novu sajlu i pinjon. Proširio rupu da mi stane sat. I veselje dolazi kad sam otvorio rupu gdje ide pinjon. Unutra je šaraf i nema šta vrtit pinjon. Pošto nisam to nikad radio niti...poljoprivredni-forum.com
To nije s44 motor. Kod njega se to tu ne nalazi.Ako pogledaš ovaj video:
View attachment 46445vidiš priključak za sajlu:IMT 539 i 533
Na 533 sam stavio s44 motor i krenem slagat traktormetar. Naravno od 533 ne paše pa sam kupio novi za 577. Kupio novu sajlu i pinjon. Proširio rupu da mi stane sat. I veselje dolazi kad sam otvorio rupu gdje ide pinjon. Unutra je šaraf i nema šta vrtit pinjon. Pošto nisam to nikad radio niti...poljoprivredni-forum.com
Kod mene taj dio izgleda kao na ovoj slici (slika je s neta)To nije s44 motor. Kod njega se to tu ne nalazi.
Sve kužim. Al na s44 to se tu ne nalazi. To je motor iz 577.Kod mene taj dio izgleda kao na ovoj slici (slika je s neta)
Dobro ti imaš 533, ovaj nosač ak je orginalni onda nema predviđeno za sat ili je sa motora od nekog stroja.skini dole taj nosač i vidi dal imaš u osovini pogona boš pumpe utor za sajlu. Ako imaš kupi deugi nosač sa lripremom za sajlu, akonemaš utora u osovini treba ti i osovina koja se ušarafi u bregastu.Kod mene taj dio izgleda kao na ovoj slici (slika je s neta)
Da meni treba ta osovina jer kad stavim pinjon nema ga šta vrtit. Pa sam mislio ako ko zna koja je to i kako izgleda.Dobro ti imaš 533, ovaj nosač ak je orginalni onda nema predviđeno za sat ili je sa motora od nekog stroja.skini dole taj nosač i vidi dal imaš u osovini pogona boš pumpe utor za sajlu. Ako imaš kupi deugi nosač sa lripremom za sajlu, akonemaš utora u osovini treba ti i osovina koja se ušarafi u bregastu.
Meni bi onda trebao ovakav nosač ac pumpe ukoliko na bregastoj imam utor za sajlu.Dobro ti imaš 533, ovaj nosač ak je orginalni onda nema predviđeno za sat ili je sa motora od nekog stroja.skini dole taj nosač i vidi dal imaš u osovini pogona boš pumpe utor za sajlu. Ako imaš kupi deugi nosač sa lripremom za sajlu, akonemaš utora u osovini treba ti i osovina koja se ušarafi u bregastu.
Moze...probao sam danas, pa ako nekoga zanima...Moze li se na IMT 533 zamijeniti kompletan sklop volana s kucistem, bez skidanja kabine?
Ako ne možeš naučiti bošistu da nije dobro složil pumpu onda ga mjenjaš boljim bošistomSve je to ok al kad ti dobiš pumpu od bošiste a on ti veli odmah da kad se ugradi pumpa da si ga sam poštelaj na ovom šerafu na membrani kakav je to posel? Druga stvar je da je traktor pokazival prije remonta 2100- 2200 okretaja sad odjednom kazaljka se okrene do graničnika a i nemiran je jako na 1500 do 1700okretaja.