• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
Bi i ja da imam cajta🍻🤠
Cajt, ili vreme je danas postal izgovor za mnoge situacije ;)

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,517
Kaj smo rekli su bolje oni plastični farovi za raketu ili železni? 🙂
Ja za metalne, "velike", dajem 👍
Led svjetla nesmeju bit na traktoru koja nisu atestirana, odnosno homologirana, neću imat promenadu. Ja se zakona držim.
Onda ti je najkvalitetnije uglavit dobra stara H3 halogena radna svjetla i ko Bog, još mu i bolje stoje po mom ukusu od onih ružnih LED svjetala po 50 kuna komad...

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja za metalne, "velike", dajem 👍

Onda ti je najkvalitetnije uglavit dobra stara H3 halogena radna svjetla i ko Bog, još mu i bolje stoje po mom ukusu od onih ružnih LED svjetala po 50 kuna komad...
Pa da, jer ovak imaš samo promenadu i na tehničkom i kad te policija zaustavi. Moral bum to čim prije ugradit sve i nove farove.

lepoglavaX

Član
Tu od
21 Pro 2020
Poruka
49
Download files - Filemail slika i video na ovom linku

Na imt 539 zamjenil sam obje lamele , vučna dobro radi kardanska ne odvaja dobro , krči kod uključivanja , kod razmaka 1,4 mm na m8 šarafima pri pritisku pedale do kraja jedna strana lamele ne odvoji ništa a druga oko 0,5 mm ; kad sam smanjil razmak na šarafima na 1 mm sad jedna strana razdvaja 1 mm a druga sitno oko 0,1 mm .Dali još smijem smanjiti razmak na šarafima ili nešto nije u redu , pedala je podešena na 1 cm ispod graničnika ?

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,760
Postoji mogućnost da je pukla međuploča u korpi, prilikom montaže, kad tako različito odvaja na jednako podešenom zazoru.

lepoglavaX

Član
Tu od
21 Pro 2020
Poruka
49
Jel se to može vidjeti ispod micanjem poklopca?
Kad sam montiral bila je u sredini.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,003
Vidim da je forum pun razno raznih meštri pa me zanima dal se kome po gruntu mota nekaj ovakvog. Priznam i svaku izradu pro bono😃 Screenshot_20220222-112257.png

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,126
Izgleda mi poznato, to je crtano u Mastercam programu? Ili je drugi program u pitanju pa je samo u Mastercam_u otvoren igs. ili stp?

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,003
A to ti je crtal onaj kaj se v to razme. Da sam ja bilo bi s klajbasom na kartonu nacrtano🤣. Projekt je tu, traži se izvođač🤔

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
IMT, donja vuča.
Vjerujem da nebi bil problem ni Zeksovu napasati ako se najde negde

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,003
Tak je,533. Ploču imam pa bi mi dobro došla ta nazovimo letva da mogu malu prikolicu kapčit. Nisam baš neki metalac, a i nebi se usudil upuštati u takvu poduhvate.

To ti je ono, imaš brdo prijatelja kad te trebaju,a kad te zdravlje sjebe onda su ti svi prezaposleni. Dve godine kak me vdrapilo, jako malo ih je pitalo kak i od čega živiš. Al neda se Deda

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,003
Mislil sam možda neko ima a da mu samo smeta

Posljednje uređivanje od moderatora:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Priajtelj taj koji ju ima i da mu smeta nebi ti ju dal, valjda si skužil tu kak to ide? Svi gledaju kolko bu ko zaslužil, kolko je vura rada, kak koga oguliti, kak ga deti kome. Ja sam ti već rekel to, nama kaj imamo takve traktore niko nebu pomogel ak si nebumo sami, pomogel ti bu najprije onaj kaj ima dve kravice i par pajceki, onaj kaj ima farmu ti nebu dal ni litru mleka zabadav. Svi su oni lačni love i nikad im nije dost, ja koji imam 6 kokoši ti bum pomogel kak got morem, ja i slični meni. Ja pomognem i onome kaj ima i kaj nema, mada mi se to već odbilo u glavu ali takav jesam. Danas ti je to tak, svako gleda svoj interes. Ja nisam takav. Da trebaš sutra traktor ja ti ga posudim, doma na dvorišće ti ga dopeljam sa labudicom, a misliš da ti bu ga posudil onaj kaj ih ima više komada i kakti bolji i jači? Rekel ti bu vura ti je tolko, a niko se ne pita kak ljudi žive.
Gledaju da ti zadnju lipu iz žepa zemeju.

Najnoviji postovi

Na vrh