Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Dobre su i ove kaj imam tvorničke, ali su hrđave pa gledam kupit nove, neki poslovi mi se otvaraju, daleki put pa da me kmica ne stigne.
Da samo kaj te jgre oduzimaju vreme i novac, a vračat istome nema smisla jer ak ni prvi put dobro nebu ni drugi put.Ako ne možeš naučiti bošistu da nije dobro složil pumpu onda ga mjenjaš boljim bošistom
Kad sam ga ja htel kupiti od rođaka onda je on tražil 14000, za godinu dana kasnije čovek mu isplatil 7000 sa alatom i priborom i literaturom i još nešto dijelova...A znam. Da se naleteti za 15, 20 soma kuna na stari stroj koji može poslužiti za te stare rage. I otplatil se bu kroz kratko vrijeme.
Ja sam na sreču isto našel rješenje za te probleme i sve sam bliže konačnom cilju 🤭
Upravo takvo je moje rješenje. ostalih nema več dugo, a kolega sve manje. Delam za svoju dušumoje je da me boli ***** za posel,popravim sebi za volju i kojem kolegi a ostali odjeb.
Cajt, ili vreme je danas postal izgovor za mnoge situacijeBi i ja da imam cajta🍻🤠
Ja za metalne, "velike", dajem 👍Kaj smo rekli su bolje oni plastični farovi za raketu ili železni? 🙂
Onda ti je najkvalitetnije uglavit dobra stara H3 halogena radna svjetla i ko Bog, još mu i bolje stoje po mom ukusu od onih ružnih LED svjetala po 50 kuna komad...Led svjetla nesmeju bit na traktoru koja nisu atestirana, odnosno homologirana, neću imat promenadu. Ja se zakona držim.
Moguče, bitno da si provjeril i da to štima.
Napucaj čep nazad gore i to bu dobro.
Pa da, jer ovak imaš samo promenadu i na tehničkom i kad te policija zaustavi. Moral bum to čim prije ugradit sve i nove farove.Ja za metalne, "velike", dajem 👍
Onda ti je najkvalitetnije uglavit dobra stara H3 halogena radna svjetla i ko Bog, još mu i bolje stoje po mom ukusu od onih ružnih LED svjetala po 50 kuna komad...