Moze...probao sam danas, pa ako nekoga zanima...Moze li se na IMT 533 zamijeniti kompletan sklop volana s kucistem, bez skidanja kabine?
Ako ne možeš naučiti bošistu da nije dobro složil pumpu onda ga mjenjaš boljim bošistomSve je to ok al kad ti dobiš pumpu od bošiste a on ti veli odmah da kad se ugradi pumpa da si ga sam poštelaj na ovom šerafu na membrani kakav je to posel? Druga stvar je da je traktor pokazival prije remonta 2100- 2200 okretaja sad odjednom kazaljka se okrene do graničnika a i nemiran je jako na 1500 do 1700okretaja.
Da samo kaj te jgre oduzimaju vreme i novac, a vračat istome nema smisla jer ak ni prvi put dobro nebu ni drugi put.Ako ne možeš naučiti bošistu da nije dobro složil pumpu onda ga mjenjaš boljim bošistom![]()
Kad sam ga ja htel kupiti od rođaka onda je on tražil 14000, za godinu dana kasnije čovek mu isplatil 7000 sa alatom i priborom i literaturom i još nešto dijelova...A znam. Da se naleteti za 15, 20 soma kuna na stari stroj koji može poslužiti za te stare rage. I otplatil se bu kroz kratko vrijeme.
Ja sam na sreču isto našel rješenje za te probleme i sve sam bliže konačnom cilju 🤭
Upravo takvo je moje rješenje. ostalih nema več dugo, a kolega sve manje. Delam za svoju dušumoje je da me boli ***** za posel,popravim sebi za volju i kojem kolegi a ostali odjeb.