• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,980
Prema tome sada je sigurno: "Rado bude riknula". 😁
 
Posljednje uređivanje:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,648
Samo po teotičarima zavjere😉naravno i ljubomornima kaj ih oni nemaju.
Prijatel, linijskih pumpi više nema u prodaji duže vrijeme. Dijelova za reparaturu valjda još ima, ali je pitanje koje je to kvalitete. U ponudi su još rotacijske pumpe (rumunjke), ali koliko čitam to je šrot kvaliteta. Nisam siguran zbog čega nema više linijskih pumpi? Ili zbog toga kaj su nepoderive ili su propali proizvođači? U svakome slučaju sugeriram ti da si osiguraš kvalitetne dijelove ili po mogućnosti repariranu pumpu. Bude možda uskoro zatrebalo pa je bolje da rješenje bude doma na polici ili u regalu/vitrini.
 

lepoglavaX

Član
Tu od
21 Pro 2020
Poruka
49
Pitam, da nisi možda na silu nagural i savinul lamelu?

Do sad, od kad ovo piskaramo, mogel si ga metnuti na pol i sa ona tri vijka i matice M6 stisnuti kvačilo kad je vani i vidjeti kaj se događa.
Izvana mislim da štelanjem nebuš riješil ništ.

Jel si mjenjal capice, koliko je lufta na bolcnima i nosačima?
Danas mjeril i vidim da je kardanska lamela savinuta , morat će na pola.
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
To piše v knjižici. Boja se kupuje po ral karti
Znam ali teško je to pogodit, svaki proizvođač lakova fula malo, i nikad nije više isto.
Kabina je ovdje zatvorena iza zadnjeg sjedala sa ceradom ili krivo vidim?
Neznam napamet, ali to nije problem, problem je zatvorit oko spona i filetera, tam puše baš jako, onak, ššščččšš, pa fućka fijuuuuuuuuuhhhuhhhh, i sad još ima par zvuka kaj nemrem dočarati.
 
Na vrh