Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Najsigurnije kupit nekaj polovno ali da je orginal.
Svakom 539 desni kotač "lupa". Neka greška u konstrukciji.Imate mozda sliku utrobe kucista volana ,sta je unutra pužni vijak mozda ? Na cemu dobije lufta ?
Kod Jozica 180 kuna plus 10 kuna kuglice za gornji sklop. Zamijenis sve jer se svaki dio po malo podere i luft se povecava.Imate mozda sliku utrobe kucista volana ,sta je unutra pužni vijak mozda ? Na cemu dobije lufta ?
Kanta za ulje ispod kardanske.Postupak zamjene semeringa na kardanu? Ima nekaj na kaj treba paziti? Dali bude zamjena semeringa riješila problem curenja ulja.? Pogotovo pri radu z sijačicom..
Lufta najviše dobije na ova dva segmenta i to u sredini jer se u tom položaju najviše vozi i onda desni kotač u vožnji šeta zbog tog lufta.Imate mozda sliku utrobe kucista volana ,sta je unutra pužni vijak mozda ? Na cemu dobije lufta ?
Super. Hvala.Kanta za ulje ispod kardanske.
Ova tri vijka označena zelenom strelicom van.
Nakon toga ovaj nosač semeringa označen crvenom strelicom van.
Izvadiš semering iz nosača i staviš novi.
Na nosaču iznutra ima jedan oring kojeg staviš novog.
I sve nazad gore, natočiš ulje koje se skupilo u kanti.
Nema nikakvih mudrolija, a ako kardanska nije ukopana problem bu uspješno riješen.
Obično se unutra namota trave i zbog toga curi ulje.
Nije puklo kuciste, to je ostala crta od odljeva curi na brtvi ispod poklopca..ako je..tolko zasad vidim, moram skinut filtere i rame da vidim tocno.Daj pojasni što ti je ovo zaokruženo i da li mast izlazi i cijedi se u smjeru strelice, molim te:
View attachment 49160
Te Indijanske brtve su problem, ako ju malo jače stisneš papir gura prema van.Brtva koda je veca i da ju je neko presavio i poserafio..
Ja sam pribavil ne tak davno isto jedan set sa poklončičem.Ja sam si za sigurnost pripremil sklopove Kolbenschmidtove i leteće lagere Kotor za 1. specijalu. To sam pronašel kod Hubzina. Možda bi odgovarali dijelovi od Masey Fergusona.