Poštovani,
Bilo bi najbolje da se prestanete igrati s kočnicama, jer definitivno niste stručno osposobljeni za to.
Moj se nadobudni susjed i prijatelj svojevremeno poigrao mehaničara i popravio si prvu desnu kočnicu na svojem autu, otišao je na probu, stisnuo po gasu pa snažno zakočio. Odletio je s ceste desno, u susjedovu betonsku ogradu, polomio 2 betonska stupa i dva polja betonske ograde, totalno skršio auto, završio u nesvjesti, ja sam ga vozio sa svojim autom na hitnu...
Vas koji ste na ovakav način krenuli u popravak kočnica na traktoru i/ili prikolici "preko Interneta" (nedaj vam Bože nikome) može snači slijetanje s puta, prevrtanje na krov, uništenje Vaše i tuđe imovine, mogućnost ozljede Vas samih i drugih itd.
Jedan drugi moj prijatelj je odslužio čorku / zatvor, zbog neispravnog traktora s prikolicom u prometu i posljedice stradavanja jedne ženske osobe u nezgodi, pa si Vi malo bolje promislite...
Jedno je dok petljate po motoru ili kuplungu, ako motor krepa nikom ništa - traktor bude stao, ako kuplung proklizi - isto. Ali ako kočnica zakaže hebali ste mačka Vi i svi mi skupa. Imajte malo granice u zamišljenim igrama. Kočnice i upravljač / volan su Vam najbitniji uređaji koje poznate na vašem vozilu / traktoru.
ja sam samo iskren