Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,539
Pošvasani 🤣
IMT533 i pritisak ulja, današnji "test". Upalio sam ga i hladan je imao oko 5.5 bara, u vožnji pod normalnim gasom do 6. Vozio sam ga neka 3 km, desetak minuta, nekih minutu prije kraja vožnje sam malo stao na leru i ako se točno sjećam, pritisak je bio taman na gornjoj granici zelenog, oko 5 bara. Onda sam ga vozio još minutu do završetka rute i tad je pokazao oko 3 bara na leru, a diže se do oko 5.5 kad mu dam gas.
Gledaj kolo volana, ako ide gore dole dovoljno bude pritegnuti konusnu maticu ispod volana.Imam još dodatnih radova koji će biti potrebni da bi traktor zadovoljio moje zahtjeve u pogledu funkcionalnosti i izgleda pa evo da krenem s jednim. Volan ima dosta lufta, mogu ga vrtjeti lijevo desno malo više od normalnog da bi se kotači pomaknuli. U vožnji traktor lagano (povremeno) pleše lijevo desno po cesti, a i čini mi se da ima manji "anšlag" kod skretanja na desno, kao da mu prednji lijevi kotač jače zaokreće od toga kad skrećem desno, na lijevo mi se čini da skreće normalno.
U stvari sad mi se čini da je vjerojatno i originalni manometar ispravan jer je kod hladnog motora isto pokazivao povišeno kao i ovaj novi. Samo što sa starim nisam išao nigdje na relaciju da bi se motor stigao dovoljno zagrijati kao danas s ovim novim.Znači ipak je bilo do neispravnog manometra?
A jebaj ga, digel si paniku a ja sam mislil da si ti njega zagrijal barem maloU stvari sad mi se čini da je vjerojatno i originalni manometar ispravan jer je kod hladnog motora isto pokazivao povišeno kao i ovaj novi. Samo što sa starim nisam išao nigdje na relaciju da bi se motor stigao dovoljno zagrijati kao danas s ovim novim.
Bio je imbus, sad je slomljeni vijak m10 🤣Kakav ima prihvat za ključ čep?
A to bilo pri ruki🙂kvaliteta ipak neka mora biti. Nije ovo nekaj bogzna kaj😉Nije to malo prefino ulje za raketu🤔
Joj da znaš kak je to sve po peesu delano, ali i sad je sve oprano od ulja kaje scurelo✌️🍻🙂Kad te čitavo selo i okolna dva hvale, onda te moram i ja pohvaliti
Ja te bum pohvalil zbog detaljnog pranja.
Sad se to najbolje vidi kad je hauba u zraku, oko rezervara i iz bližeg slikano tam oko boš pumpe gde si ulje naleval 🤭