Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,790
Jasno se isčitava da odmah letvicu visoko dižeš.Nema toga kod Ljeske.
Ja sam imal čast biti na tom dvoru i dočekala me vrpa raznoraznih kolača punjenih raznim filama, sokiči, limuniči......
Jasno se isčitava da odmah letvicu visoko dižeš.Nema toga kod Ljeske.
Ja sam imal čast biti na tom dvoru i dočekala me vrpa raznoraznih kolača punjenih raznim filama, sokiči, limuniči......
Nisam ni sumnjal...no to je ionak običaj na selimaNema toga kod Ljeske.
...
Kaj misliš zakaj bi ja htel biti vođa puta i član ekipe?
Jasno se isčitava da odmah letvicu visoko dižeš.
Na selima živimo ja i tiNisam ni sumnjal...no to je ionak običaj na selima
Mam palim pilu!Svi ste dobrodošli, čim nas je više bude veselije![]()
![]()

Za tebe znam da si u gradu al kakova je kaljuža poslije radova skoro ko na selu,a za lijesku neznam gdje jeNa selima živimo ja i ti![]()
Sam bog da je takZa tebe znam da si u gradu al kakova je kaljuža poslije radova skoro ko na selu,a za lijesku neznam gdje je![]()
Ma bitno da je živ i da se javilI Lijeska je u kaljuži. Počelo je rezanje, a to se uglavnom dela klečeći. Pokora za sve ono loše kaj sam napravil u životu.![]()
Pred mnogo mnogo let sam ja ovde na forumu u nekoj od tema podijelil to "znanje" vezano za izvlačenje W izlaza sa alternatora.Baš sam ve na internetu pronašel jedan klip gdje su zalotali žicu za diodu i napravili izlaz. S time je više posla nego kaj ima kolega Matija sa IHC-om.
Ovog mog testnog ne moraš, da se isprogramirati da napravi kaj ti je volja.Može i na bor, ali moraš stalno turirati da žmigaju.
Bogme ni ja neznam više gde mi stoji 🤭Znam da ga imam, ali nisam znao gdje mi stoji😛