vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Koji je to brzi? s reduktorom
Jednostavno majstoru mi ga se ne isplati nositi jer mi bude odnio 30-40 eura . Jednostavno nema snage okrenuti motor . Okrene i stane . Nema Šanse da ga vrti . Pad napona kod anlasovanja u granici . Tak da sam zaključil da je greška u njemu , a u to sam se i uvjerio kad sam stavio stari anlaser . .Ovo mi je zaista premalo informacija da bi se usudio pogađati što je tom tvojem tzv. brzom anlaseru.
Ja se baš ne slažem s ovim, ima nas koji želimo biti multipraktični i koje zanima više različitih tehničkih područja. Logika mi govori da ljudi budu na forumu radi toga jer im trebaju neki detalji koji im možda nedostaju da lakše i jednostavnije riješe problem. Onaj tko želi odmah do servisera će i otići, neće se sigurno raspitivati po forumu. Naravno, najbitnije je u tome poznavati svoje mogućnosti, što materijalno-tehničke, što osobne i uočiti trenutak kad možda nešto ipak ne ide u kućnoj radinosti i zahtjeva stručniji pristup. Ja se recimo ne bih nikad upuštao u otvaranje motora (vjerojatno ;-), ali sve ovo po njemu što je dostupno, naravno da ću pokušati prvo sam osposobiti.Neznam čemu glumiti majstora , ako se ne razumijete u to .
Sve pet . Postavio je prvi post 24 siječnja i još ga nije popravio . Znamo i sami kakvo je stanje u poljoprivredi i sve to , ali opet . već bi ga majstor odavno složio i zaboravio bi na njega . I mi popravimo sami kaj možemo , a ovo kaj neznamo neću se ni truditi jer većinom ne ispadne dobro .Ja se baš ne slažem s ovim, ima nas koji želimo biti multipraktični i koje zanima više različitih tehničkih područja. Logika mi govori da ljudi budu na forumu radi toga jer im trebaju neki detalji koji im možda nedostaju da lakše i jednostavnije riješe problem. Onaj tko želi odmah do servisera će i otići, neće se sigurno raspitivati po forumu. Naravno, najbitnije je u tome poznavati svoje mogućnosti, što materijalno-tehničke, što osobne i uočiti trenutak kad možda nešto ipak ne ide u kućnoj radinosti i zahtjeva stručniji pristup. Ja se recimo ne bih nikad upuštao u otvaranje motora (vjerojatno ;-), ali sve ovo po njemu što je dostupno, naravno da ću pokušati prvo sam osposobiti.
A si videl kak je doskočil problemu i prišparal novce za izmjenu četkica 🤭Ne vjeruj svemu kaj ima na jutubu , ni google majstorima ..lik kucka po automatu a problem mu je na četkicama....
Ako ovako pristupiš remontu svojeg anlasera, kako pokazuje ovaj Yubito filmaš, radije idi u prvu krčmu, napij se, kartaj i sve tako nekako...Ako je anlaser odraditi ću ovo i valjda bude ok.
Šarafe capica štelaš kak ti je kolega @Petretic549 opisal, a drugi stepen štelaš na 1,4 ako ideš na nove capice, bolcne i nosače. Može i na manje ako ima lufta kojekud.Majstori, več dugo nisam razdvajao 539, pa i zašto tražim service manual sa dimenzijama na koju dimenziju naštelovati pracne kod kvačila. Isto me zanima jer želim staviti grafitne špage, koliko jih skratiti kad jh uvaljam u kučište ove špage?