Znam da ima samo dvije mogućnost, al iskreno več mi se gadi.
Prokletinja je u raspadu .Jungheinrich vilicar, sol i sirova koža.Hrđa je pojela lajtunge od kočnica, čelave gume se vrte na felgama, grijače su portgali kod odzračivanja na brizgaljkama prije valjda dvajst godina. Tajanstveno je gubil vodu nakon 7 paleta.
Kiler POTPUNO zaštopan, i ventilator kontra složen.Mijenjana je pumpa za vodu a ventilator se da rastepsti pa neko nije pazil ko ja sa vilicom.Ta druga pumpa imala malo dužu osovinu pa prirubnica ne stegne ventilator kak treba,odrezalo šarafe i ventilator si je onda počistil mast i blato sa kilera.Sreća da je bil nadebelo ožbukan, puklo jedno krilo, ja sam odrezal kontra stranu.Nekaj visi ispod i vuče se po podu.Rele od onih krepanih grijača,
Sraf kojo ga drži popusti pred hrđom, visi na 16 kvadrata žici koja ide na anlaser.
Gas je bil na daljiski, papuča se seli sve okolo skupa sa trulim komadom poda.Sa svim tim i panti ideju tak da onaj jedan amortizer koji je ispravan bočno kipa poklopac sa zicom .Hitil sam to van i lancem zakvačim zic za krov kad ga treba diči.
Boš pumpa curi pa ostane bez nafte tak da da treba na ac pumpu prvo nadrukati . A to je tesko pa se anlasa dok ne nadruka gorivo.
Zato više nema četkice, a i zupčanik na zamašnjsku je na izdisaju.
Vilice ostanu viseti ak dignes prek dva metra, doljni metar lanca hrđa drzi ko da je iz komada,pomak lijevo desno ne radi -puknut lajtung,ali nema veze zato je i klipnjača na cilindru razvaljena .
A i ostatak je k tome pasent. Kod osigurača je jedna H4 žarulja izolir trakom zavezana, kaj ta glumi nisam htel ni pogađati,
Onaj rele od grijača, uspel ga ke prijatelj kaj ima autodijelove naci, prema broju . 840 EUR.
Ak me razmeš čisto mi se popel na kuki , hrel bi znati bar za vilicu kak da ju okrenem otprve.