Dok radi na mjestu nabije turažu sam na kratko.. sad kada sam promjenio crijeva malo bolje radi ali skoro neprimjetno a što se tiče u vožnji kada dodam gas ubrza pa zastane kao da se zaletava i nema žustrinu nego mlitavo ubrzava...kada radi u leru protisak ulja mu je nekih 1.5Teško je to sa videa odrediti ali ako nakon paljenja radi dobro, ja bi za početak provjeril ventile, ispital dize i izmjeril kompresuju.
Meni se nekak čini da se ne vrti baš okruglo i da čudno prima gas
Crijeva su suha ne puštaju, ozračivao sam na pumpi nafta izlazi nema mjehurića a probao sam i otpustit crijeva dizni drugi i treći se vidi promjena dok radi a na prvom ne a i kao da izlazi zrak i gorivo zajednoNajmanje jedan cilindar ne radi
Ko da imas zraka u dovodu goriva....provjeri da li su crijeva suha
Ja bi krenul redosljedom kojeg sam napisal jer to najmanje ili ništ ne košta.Dok radi na mjestu nabije turažu sam na kratko.. sad kada sam promjenio crijeva malo bolje radi ali skoro neprimjetno a što se tiče u vožnji kada dodam gas ubrza pa zastane kao da se zaletava i nema žustrinu nego mlitavo ubrzava...kada radi u leru protisak ulja mu je nekih 1.5
Kolko je to niski prisak ulja? Naravno, na vruče?motor mu ima niski pritisak ulja