drazenhonda
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Stu 2010
- Poruka
- 2,730
Da, ulje 20w50 je bolje za ljetne uvjete i za starije (potrošenije) motore. Ali Ina 20w50.......
nema manometar na brojeve, ima na boje. crveno pa zeleno pa crveno. u jutro kada se motor upali (znači hladan motor ) pod punim gasom nabije malo u zeleno. onda kada se u grije pod punim gasom bude do pola prvog crvenog. pod nekim normalni gasom( 1000-1200 okretaja) bude dosta nisko. pod minimalnim gasom bude jedva kazaljka odvojena od totalnog minimuma. sad sam ga pital kaže da nije mijenjal ulje od prošle godine da bi morao promijeniti ulje. koje ulje je unutra on misli da je super 3.Kolko je to niski prisak ulja? Naravno, na vruče?
Definitivno ulje treba promjeniti.nema manometar na brojeve, ima na boje. crveno pa zeleno pa crveno. u jutro kada se motor upali (znači hladan motor ) pod punim gasom nabije malo u zeleno. onda kada se u grije pod punim gasom bude do pola prvog crvenog. pod nekim normalni gasom( 1000-1200 okretaja) bude dosta nisko. pod minimalnim gasom bude jedva kazaljka odvojena od totalnog minimuma. sad sam ga pital kaže da nije mijenjal ulje od prošle godine da bi morao promijeniti ulje. koje ulje je unutra on misli da je super 3.
Je taj je lik,tolko lud da diram bosch pumpu nisam😂To moraš Almira pitati čiji video si pogledal.
To se mjeri, a ne od oka
Je da obojan je ,kolko do sad ga imam ne curi ulje za sada nigdi možda kapljica dvijenemoj slučajno onog almira slušati
i ovdje se vidi da je obojan , ti si kupio mačka u vreći.
Ništa ,
Danas ide novi semering na radilici, nova brtva pumpe vode, nove manžetne spona, najveći trošak je silikon loctite....
Ako je 539 u pitanju da se remenica skinuti bez prednjeg trapa, ako je 533 ne.Kako promijeniti semering radilice prednji tj. na remenici?
Kakva su iskustva sa crijevima za vodu proizvođača Top spider, Srbija?