Petretic549
Dobro znana faca
- Tu od
- 19 Lis 2011
- Poruka
- 1,436
@StricVujc mislim da bolja crijeva za vodu od Top Spidera nema na tržištu. Po sredini su prošivena i iz vana djeluju dobro nisu mekana jako nego taman kako trebaju bit
Možeš kućište kugle da pobrusiš da dobiješ da ne lupa. Unutarni je lakše za raditi.. Malo je pipljivo treba više pokušaja,Dva pitanja za IMT533. Kugla u ovoj šalici mi ima lufta, mogu je rukom pomicati pa čujem kljuckanje. Otprilike pomak 0.5mm, možda manje. Može li se to kako srediti bez nove štange, treba li se uopće nešto raditi...?
Drugo pitanje, na koliko pumpate zadnje i prednje gume?
View attachment 62653
Drugo pitanje, na koliko pumpate zadnje i prednje gume?
Ok, nemoj se ljutiti na moj komentar, u stvari možeš se i ljutiti ali daj ono ajde barem jedan tvoj komentar da nije s visoka prema nama ostalim za tebe glupanima ljenčinama i nižoj vrsti.View attachment 62663
Imam pitanje za tebe i one poslije tebe, zašto ne želiš čitati, nego samo pitati? Zašto danas treba biti sve servirano? Potrudite se ljudi malo, pa ako ne ide onda pitajte.
Usporedi ove podatke iz tvorničke dokumentacije, s prije dobivenim informacijama, pa sam odluči kako češ...
Ti pišeš sam svoju karakteristiku, ja komentar. Zašto vam sve mora biti servirano,? Internet je čudo o tom traktoru ima sve, sve, čak i ono čega nema...Ok, nemoj se ljutiti na moj komentar, u stvari možeš se i ljutiti ali daj ono ajde barem jedan tvoj komentar da nije s visoka prema nama ostalim za tebe glupanima ljenčinama i nižoj vrsti.