Kaj to znači da zašteka?Mene u zimi na 539 obavezno hebu kleme...nznm di bi kupil kvalitetnu klemu...
i redovno na minusu zasteka prekidac paljenja tj kuglica...moral bi to isto zamijeniti...koji bi bil kvalitetan za naruciti?
Mene je isto zezal štop šalter (539 i steyr)! Onda sam ugradio jednoga (neki krajni prekidač) u tzv "S" izvedbi.... nema danas niti kvalitetnoga niti dobroga, jednako kak i štop šaltera. Nema, snajdi se oko njega kak znaš i umiješ. Na žalost, tak je.
Tu sam ja, samo nemam sta pametno pisat 😀Kolega @NEWHOLLAND,
dobro nam došel natrag
Ispravan grijac, akumulator, anlaser i motor u jako dobrom stanju. Zasto lose pali po hladnom ne znam nit me briga, a kako ne pomaze fen mogu snimit video s njim i bez njega. Ako par min fena pomogne da ne vergla dugo zasto ga nebi koristio.Čemu fen pokraj ispravnih grijača, akumulatora, anlasera i dobrog motora????
Da bar fen ugurate "iza filtera" hajde de, ovako, jako slaba vajda...
Imas kakvu sliku kaj si slozil? To ja isto svako malo shebem s nogom...Bila je napomena za štop šalter #14261
A onaj šalter na leru, na 539, sam odavno žice kratko spojio!
ako je ispod prekidača brtva probaj bez nje , ili stavi tanju@vlč.puknuti kad je minus ocito kuglicu u njemu zasteka i nebrem na kljuc upaliti traktor...kak god pomaknem malu rucicu ne lovi kljuc...neka znam par put s rucicom gore dole i onda ulovi...ali to upali ako je temp oko nule...kad je minus neide...
Ebo da se nadovežem na moj problem,skinuo sam diznu očistio fino onu garež koja je bila metnuo novu bakrenu podlošku(grijo sam ju i hladio da omekani)stegnuo diznu i verglam sad nije nije slinilo nego izlazi zrak čuje se nako tss tss😅(slično ko kad pumpaš gumu ručnom pumpom)pa sam probo zamjenit dizne druga na treće ,treća na drugo mjesto i isto se dešava...štelo sam ventile na 0.30 prateći ovaj videoNosio sam dizne na štelanje i mijenjo uloške,opruge i majstor je naštelo na 125 i kada sam montiro vergla ali nikako da upali..bilo je kasno pa nisam dugo pokušavao i skužio sam da dizna slini(prva do ventilatora) ne na lajtungu..može li to biti problem pa neće da upali ili da skidam pa da metnem novu bakrenu podlošku?