6 dana traje tehnicki kod nas, pa se to razvuce dosta.Nekako malo traktora na tehničkom, možda je samo do slike, ili su već svi obavili?
Cek cek....View attachment 72944
Nakon 3h tanjuranja...mislim da bude za sad ok...
Zamisli koliko bi izvrtio da ima termostatOvaj moj 539 bez kabine nema termostat zadnjih 30 god.
I u tom periodu je izvrtel 6000 rs.
A ukupno ima 8509 rs.
I ne vidim da mu kaj fali.
ja sam jučer otišao u stanicu za teh. pregled. Poslikao ga je i pitao me samo za svjetla i žmigavce (čak nisam niti trubnuo). 130€ manje u novčaniku...svjetla, volan lijevo desno, pogleda dal je podmazano, zmigavci, stop svjetlo i zaletis se kaj zakocis...mislim da je valjda tak svugde...😁
Ja sa dva svoja Imt-a napravim godišnje 1000 rs.Ljudi, a zašto imate odbojnost prema normalnom tehničkom pregledu Vaših traktora?
Zašto ne imati ispravne kočnice, volan, svjetla, signalizaciju?
Zašto, zar zbog troška, ako je to jedino razlog, zamislite se sami nad sobom.
To što se po naseljima tehnički pregledi vrše ispred krčmi, sa fotoaparatom je kontra produktivno prvenstveno Vama, onda nama kao ostalim sudionicima u prometu s Vama, na kraju i njima iz stanica za tehnički pregled.
Ljudi "nije u šoldima sve", volite sebe i poštujte druge, svima nam bude bolje.
Ja cijeli svoj radni vijek volim traktore, kombajne, kamione, oni su hranili moju obitelj, a Vi sebi osigurajte "svoj mir".
Moj najbolji prijatelj iz djetinstva je završio u zatvoru, radi sudjelovanja u prometu s tehnički neispravnim traktorom i prikolicom, u prometnoj nesreči sa smrtnim ishodom jedne osobe. Treba li i Vama takvo zlo da se opametite???
Haha, mislis da bi se vura vrtela brže da mu termostat koci protok vode. 😎Zamisli koliko bi izvrtio da ima termostat
Jeftinija nego za auto. I tam ga izvadi prije zimeA zamisli koliko košta generalka motora kada ti zacvika-zatvori termostat, i to skužiš tek kad ti propiša para na kiler....